Fit with Bodyweight (Janni Hussi)

45.00 

KOTIOHJELMA

Fit with Bodyweight on fitnessmalli Janni Hussin suunnittelema nettivalmennus, jonka voi suorittaa täysin ilman kuntosalia!

Jannin valmennuksen avulla voit saavuttaa merkittäviä tuloksia kehonpainotreeneillä, jotka voit suorittaa vaikka kotona. Tämän lisäksi ohjelma sisältää kehonpainotreeneille myös salivariaatiot – jos sinulla on mahdollisuus kuntosalikäynteihinn, saat välillä vaihtelua treeniin.

Saat käyttöösi lisäksi treenejä tukevan ja terveelliseen elämäntapaan kannustavan ruokavalion, myös gluteenittoman ja maidottoman version.

Kuvaus

Eikö sinulla ole aikaa tai mahdollisuutta kuntosaliin? Ei hätää, erittäin tehokas treeni on mahdollinen myös kehon omaa painoa hyödyntävillä liikkeillä!

Janni Hussi on fitness-maailman kestotähti ja erityisesti terveellisten elämäntapojen ja hyvinvoinnin upea esimerkki. Jannin yksinoikeudella FitNet.fi:lle suunnittelema Fit with Bodyweight vastaa lukemattomiin toiveisiin asiakkailtamme ohjelmasta, joka ei vaadi lainkaan kuntosalijäsenyyttä. Ainoa ohjelmassa käytetty apuväline on kahvakuula, yhdessä treenissä.

Valmennus sisältää kuuden viikon kehonpaino-valmennuksen. Treenit vaihtuvat valmennuksen puolivälissä, jotta saadaan vaihtelua ja uutta ärsykettä lihaksille. Kehonpainotreeneille on lisätty myös salivariaatiot, joten jos sinulla on mahdollisuus kuntosalikäynteihin, saat vielä enemmän vaihtelua treeneihisi.

Treenien tueksi saat Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat ruokavalion, jossa voit myös valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa: