Fit By Meri (Meri Turunen)

49.00 

Oikealla ohjelmoinnilla, treenin, ruokavalion, sekä levon tasapainolla, kuka tahansa pääsee elämänsä kuntoon. Liity nyt Merin energiseen tiimiin!

Valitse nykyinen painoluokkasi alapuolelta. Mikäli olet hieman yli 65kg, mutta haluat tehokkaamman dietin, voit halutessasi valita pienemmän painoluokan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Fit by Meri, on vuoden 2017 Fitnessmalli -kilpailun voittajan Meri Turusen kehittämä 8 -viikon mittainen treeniohjelma. Meri on Suomessa ja Euroopassa auktorisoitu Personal Trainer.

Valmennuksessa treenataan salilla 4 kertaa viikossa. Kaikki treenit on 60 minuutin mittaisia, joten tämä valmennus sopii hyvin, myös kiireiselle treenaajalle! Valmennus sisältää monipuolisen, treeniä tukevan ruokavalion, jonka useista vaihtoehdoista voit valita päivän ateria kokonaisuudet. Treeniohjelma päivittyy valmennuksen puolessavälissä, joten valmennettavat saavat tuplasti vinkkejä tekemiseensä.

Ohjelma sisältää ohjeet airoobisiin, sekä Hiit -treeniin. Kaikista ohjelman liikkeistä on tehty ohjeistusvideot Fitnetin liikepankkiin. Valmennus sopii, niin pitkään salilla treenanneille, jotka kaipaavat uutta motivaatiota treeneihinsä, kuin nyt salilla treenaamisen aloittaville! Valmennuksen avulla vartalosi kiinteytyy, voit paremmin, saat lihaksiisi pyöreyttä, ryhtisi paranee ja mikä parasta! Olosi on kuin voittajalla jo ensimmäisen viikon jälkeen!

Tule nyt mukaan Merin energiseen tiimiin!

Ohjelman tueksi saat myös FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym