6 Weeks for Bikini Body (Linda Manuella)

45.00 

6 Weeks for Bikini Body vie treenit uudelle tasolle! Ohjelmassa treenataan kuntosalilla korkealla sykkeellä eri lihaskunto- ja intervalliharjoitteiden parissa. Ohjelma on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi sekä fyysisesti, että ajankäytön osalta. Aerobiset harjoituspäivät tähtäävät lisäksi yleiskunnon parantamiseen ja rasvanpolton maksimointiin.

Valmennukseen sisältyy ruokavalio, joka tarjoaa käyttöösi kolme energiamääriltään ja ravinnoltaan erilaista vaihtoehtoa. Valitset sopivan ruokavalion päivän treenien mukaisesti.

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

6 Weeks for Bikini Body soveltuu jo hieman salikokemusta omaaville, jotka ovat valmiita panostamaan treeneihin. HIIT tyylinen treenaus on erittäin tehokasta rasvanpolttoon ja lihasten kasvatukseen.

Paketti sisältää kuuden viikon pituisen treeniohjelman. Treenien tueksi saat Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat ruokavalion,  joka tarjoaa käyttöösi kolme energiamääriltään ja ravinnoltaan erilaista vaihtoehtoa. Valitset sopivan ruokavalion päivän treenien mukaisesti. Ruokavalio on gluteeniton ja maidoton (HUOM! Ei sisällä normaalia ruokavaliota). Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Hiit

Lisätiedot

Painosi

< 65kg, 75kg +, 85kg <