10 x Booty Challenge (Linda Manuella)

35.00 

10 x Booty Challenge sisältää kymmenen erilaista, pakaroihin kohdistuvaa treeniä, joita vaihdellessasi saat monipuolista hermotusta sekä oikeanlaista, kohdistettua treeniä pakaroillesi! Saat myös monipuolisen ja vaihtelevan ruokaohjelman, sisältäen gluteenittoman ja maidottoman vaihtoehdon – jolla on havaittu suuria positiivisia vaikutuksia yleiseen kehon hyvinvointiin.

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

10 x Booty Challenge sisältää kymmenen erilaista, pakaroihin kohdistuvaa treeniä, joita vaihdellessasi saat monipuolista hermotusta sekä oikeanlaista, kohdistettua treeniä pakaroillesi!

Treeniohjelman monipuolisuus mahdollistaa niin koti- kuin salitreenitkin ja voit valita ohjelmasta viikottain itsellesi sopivan ja mieleisen treenin.

Ohjelma vie treenaajan pakaratreenin täysin uudelle tasolle ja takaa sen, että tämän ohjelman jälkeen pakaratreeni ei ole enää koskaan tylsää, eikä ideat lopu kesken! Opi kymmenen erilaista tapaa treenata ja kehittää pakaroita sekä löydä täysin uudenlaisia tapoja ja liikkeitä treenata peppu kiinteäksi. 10 x Booty Challenge on suunnattu jo hieman kokeneemmille treenaajille, jotka kaipaavat lisää tehoa nimenomaan pakaroiden kehittämiseen.

Huomaathan, ettei tämä paketti sisällä muiden lihasryhmien treeniohjelmia. Halutessasi voit valita Bundlen, jossa saat 10 x Booty Challengen ohessa myös kokonaisvaltaiset treeniohjelmat.

10 x Booty Challenge ohjelmasta löydät mm. koti, -ulko, -voima, -volyymi, -hermotus ja kahvakuulatreenejä, sekä monia muita!

Paketti sisältää 10 erilaista pakaratreeniä, sekä näiden tueksi Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat 6 viikon ruokavalion, joka muuttuu muutaman viikon välein treeniesi ja edistymisesi mukaan. Voit myös valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä, jonka seurauksena opit ymmärtämään miten ja miksi kaikki tehdään. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym

Lisätiedot

Painosi

< 55kg, 55-65kg, 65-75kg, 75-85kg, 85kg <