Maiju Riskala

Maiju Riskala

Fitnessmalli 2018 Maiju Riskala on entinen huippu-urheilija, joka voimistelu-uran jälkeen kiinnostui kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, salitreenistä sekä muiden auttamisesta hyvinvoinnin saralla.

MAIJUN VALMENNUKSET

Linda Manuella

Linda Manuella

Suomen fitness –urheilun kirkaimpia tähtiä edustava Linda Manuella on yksi maamme tunnetuimpia treeni- ja hyvinvointibloggaajia. Linda on FitNet.fi päävalmentaja ja kaikki omat valmennuksemme ovat Lindan käsialaa. Linda myös toimii muiden valmentajiemme tukena ja hyväksyy ohjelmat jotka heidän kauttaan tulevat valikoimiin.

LINDAN VALMENNUKSET

Janni Hussi

Janni Hussi

Janni Hussi on fitnessmalli ja kouluttautunut liikunta-alan ammattilainen. Janni on liikkunut koko ikänsä monipuolisesti pienestä pitäen ja harrastanut joukkueurheilua kilpatasolla sekä kilpaillut menestyksekkäästi myös fitness-kisoissa.

JANNIN VALMENNUKSET

Erna Husko

Erna Husko

Fitnessmalli Erna Husko on entinen huippu-urheilija, jolle terveelliset elämäntavat ovat aina olleet elämässä tärkeimmällä asemalla. almennuksista vastaa Erna Husko itse henkilökohtaisesti ottamalla jokaisen asiakkaan huomioon sekä tilanteen mukaan antaa valmennettavalle lisäohjeita tarvittaessa. Lähde mukaan Ernan tiimiin ja tehokkaaseen verkkovalmennukseen jossa mennään kohti terveellisempää elämäntapoja.

ERNAN VALMENNUKSET

Meri Turunen

Meri Turunen

Meri Turunen on vuoden 2017 Fitnessmalli-kilpailun voittaja, sekä ulkomailla (Europe Active), että Suomessa (APT) auktorisoitu Personal trainer. Liikunta on ollut aina tärkeää Merille, ja monipuolisen lajitaustansa myötä Meri tietää omakohtaisesti niin uimareiden, tanssijoiden kuin jalkapalloilijoidenkin harjoittelusta.

MERIN VALMENNUKSET

Eva Adamson

Eva Adamson

Eva Adamson, 21-vuotias näyttelijä ja laulaja, jolle urheilu on ollut elämäntapa – Tanssin, taitoluistelun, voimistelun, tenniksen ja salitreenin muodossa.

EVAN VALMENNUKSET