Loopin Jussi Ridanpää

#jussikuntoon projekti FitNetin tietotaidon avulla.

Jussi on FitNetin onnistuja, 5kk -21,5kg.

”Painoa oli kertynyt lähes 108kg ja yleistä oloa olisi voinut kuvailla tukalaksi”, Jussi kertoo.

Ensimmäisen kuuden viikon aikana Jussi pudotti Fit with HIIT -ohjelmalla ensimmäiset 12 kiloa.

”Paino lähti putoamaan nopeasti ja siitä sai itseluottamusta myös jatkaa ruokavaliota ja treenaamista. Kuvittelin päässäni, että olen loppuelämäni ylipainoinen. Ajattelin, että minä nyt vaan satun olemaan tukevampi, kuin muut”, mies sanoo.

Jussi jatkoi Fit with HIIT -ohjelmasta Fit for Beach -ohjelmaan, jonka tarkoitus on polttaa rasvaa, mutta myös kasvattaa lihasta.

”Uusi ohjelma tulee luonnollisena jatkumona hyvin alkaneen elämäntapamuutoksen jatkeeksi”, innostunut uusi urheilija kertoo. ”Tarkoituksena on jatkaa sportti-linjalla ja nauttia elämästä ja kivahan se on huomata myös konkreettisia muutoksia kropassa”, Jussi jatkaa.

Ruokavaliosta miehellä oli epäilyksensä: ”Pelkäsin, että olenko nyt sitten tästä eteenpäin jatkuvassa nälässä. Ruokavalion noudattaminen on sujunut helposti ja yllätyin, miten mukavaa on nykyisin panostaa hyvään ruokaan ihan erilailla, kuin ennen. En ole koskaan aikaisemmin syönyt näin hyvin ja onhan ne ‘cheat’ -päivät myös aina välillä sallittuja. Silloin voi sitten ähkiä itsensä täyteen ja mietiskellä vatsa kipeänä loppupäivän, että kannattiko”.