STRONG and CURVY (Ida Jemina)

65.00 

STRONG and CURVY on juuri sinulle, joka haluat saavuttaa tavoittelemasi muodokkaan ja urheilullisen figuurin. Ida Jeminan suunnittelema ohjelma on ainutlaatuinen muotoja kehittävä kokonaisuus, jolla valmentaja itsekin treenaa! Äärimmäisen tehokas ohjelma kehittää erityisesti pakaroita ja luo niihin ennen näkemätöntä muhkeutta ja pyöreyttä. Ohjelman lisäksi saat yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa kerrotaan tarkasti mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten. Kattava valmennus monipuolisine ruokavalioineen sisältää kaiken, mitä tarvitset näkyvien tulosten saavuttamiseen. Aloita matka elämäsi näyttävimpään kuntoon!

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Miltä kuulostaisi muhkeat pakarat sekä kurvikas ja urheilullinen kroppa?

Ida Jemina on kansainvälinen hyvinvointialan ammattilainen ja tunnettu laadukkaista treeniohjelmistaan. Nyt sinäkin pääset käsiksi tähän kropan muotoja kehittävään SRONG and CURVY – ohjelmaan, jolla myös itse valmentaja treenaa! Äärimmäisen tehokas ohjelma kehittää erityisesti pakaroita ja luo niihin ennennäkemätöntä muhkeutta ja pyöreyttä. Treeniviikon aikana käydään myös koko muu kroppa tehokkaasti kahteen kertaan läpi.

8 viikon pituinen ohjelma on jaettu kolmeen eri periodiin erilaisine treeneineen, jotka ovat jatkuvasti kehittyviä. Saat yksityiskohtaiset ohjeet niiden suorittamista ja ohjelman noudattamista varten.

Monipuolinen ruokavalio tukee kehitystä ja saat sen käyttöösi myös gluteenittomana ja maidottomana.

Muodokas ja urheilullinen kroppa sekä hyvä ja vahva olo – STRONG and CURVY sisältää kaiken mitä tarvitset tavoittelemiesi tulosten saavuttamiseksi.

Ohjelman tueksi saat myös FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin ja matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.’

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

 

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym