STRONG and CURVY ADVANCED (Ida Jemina)

65.00 

Oletko valmis saamaan todellisia muotoja ja näyttäviä kurveja kroppaan? STRONG and CURVY ADVANCED on juuri sinulle, joka olet jo päässyt treenien makuun, mutta kaipaat vieläkin parempia tuloksia. Aloita Ida Jeminan treenit, jotka vievät sinut elämäsi upeimpaan kuntoon!

STRONG and CURVY ADVANCED valmennuksessa panostetaan entistäkin tehokkaammin kropan muotojen lisäämiseen. Se kehittää erityisesti pakaroita luoden niihin todellista muhkeutta ja muotoa, joka ei keneltäkään jää huomaamatta. Treenit on räätälöity jo treenitaustaa omaaville eivätkä ne sovellu täysin aloittelijoille. Ne sisältävät Ida Jeminan itse käyttämiä menetelmiä ja kikkoja, joilla saavutetaan näkyvää kehitystä. Jos haluat saada todellisia tuloksia ja olet valmis laittamaan itsesi likoon, on STRONG and CURVY ADVANCED juuri sinua varten.

Ohjelman lisäksi saat yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa Ida Jemina kertoo tarkasti mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten. Kattava valmennus monipuolisine ruokavalioineen sisältää kaiken, mitä tarvitset upeiden ja näyttävien muotojen saavuttamiseen.

Oletko valmis? Mahtavaa – nyt mennään!

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

STRONG and Curvy ADVANCED on sinulle, joka toivot kroppaan ja erityisesti pakaroihin lisää näyttävää muotoa. Ohjelma on supertehokas ja se soveltuu jo treenitaustaa omaaville. Se sisältää Ida Jeminan itse käyttämiä ässiä ja treenikikkoja, joilla kehitystä saavutetaan varmasti.

Ida Jemina on kansainvälinen hyvinvointialan ammattilainen ja tunnettu laadukkaista treeniohjelmistaan. Nyt sinäkin pääset käsiksi tähän kropan muotoja kehittävään STRONG and CURVY ADVANCED– ohjelmaan. Äärimmäisen tehokas ohjelma kehittää erityisesti pakaroita ja luo niihin ennennäkemätöntä muhkeutta sekä pyöreyttä. Treeniviikon aikana käydään myös koko muu kroppa tehokkaasti läpi.

8 viikon pituinen hybridijakoinen ohjelma sisältää 5 treeniä viikossa, jotka kehittyvät ja muokkaantuvat ohjelman edetessä. Ohjelma on jaettu kolmeen eri periodiin erilaisine treeneineen, jotka ovat jatkuvasti kehittyviä. Saat yksityiskohtaiset ohjeet niiden suorittamista ja ohjelman noudattamista varten.

Monipuolinen ruokavalio tukee lihasten kehittymistä ja muotojen saavuttamista. Saat sen käyttöösi myös gluteenittomana ja maidottomana.

Muodokas, näyttävä ja urheilullinen kroppa sekä hyvä ja vahva olo – STRONG and CURVY ADVANCED sisältää kaiken mitä tarvitset tavoittelemiesi tulosten saavuttamiseksi.

Ohjelman tueksi saat myös FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin ja matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

 

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym