Fit with HIIT (Linda Manuella)

45.00 

Fit with HIIT soveltuu henkilölle joka haluaa tehokasta rasvanpolttoa ja se sopiikin erinomaisesti ensimmäiseksi ohjelmaksi ylipainoa kerryttäneille. Ohjelmassa yhdistetään perinteistä salitreeniä tehokkaisiin aerobisiin HIIT (High Intensity Interval Training) intervalliharjoituksiin. Menetelmä on aikaa säästävä ja erityisen tehokas rasvanpolttoon. Ohjelma sopii sekä naisille, että miehille. Treenejä tukee monipuolinen ja vaihteleva ruokaohjelma.

Asiakkailta kuultua: Olen ostanut jo kaksi eri ohjelmaa: Fit with HIIT ja Miami HIIT ja en voi kun suositella! Molemmat ohjelmat olivat helppoja noudattaa ja erittäin tehokkaita! Näillä kahdella ohjelmalla sain pudotettua painoa 14 kg ja senttejä karisi myös todella paljon. Aioin ehdottomasti vielä jatkaa fitnetin valmennuksia!

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Fit with HIIT soveltuu henkilölle joka haluaa tehokasta rasvanpolttoa, tinkimättä kuitenkaan lihasmassan ylläpidosta. Treeneissä käytetään tehokasta HIIT -menetelmää (High Intensity Interval Training). Ohjelmassa yhdistetään perinteistä salitreeniä tehokkaisiin aerobisiin intervalliharjoituksiin. Menetelmä on aikaa säästävä ja erityisen tehokas rasvanpolttoon. Ohjelma sopii sekä naisille, että miehille.

Fit with HIIT sopii hyvin ensimmäiseksi kuntokuuriksi, halutessasi tiputtaa painoa ja kiinteyttää kehoasi. Ohjelman aikana opit liikkumaan ja syömään oikein, jonka jälkeen onkin helppo jatkaa terveellisellä elämäntavalla eteenpäin.

Paketti sisältää HIIT painotteisen treeniohjelman sekä sen tueksi Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat 6 viikon ruokavalion, jossa on vaihtelua koko valmennuksen ajan. Voit myös valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki-hiit  keskusteluosio-hiit

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

6 viikon HIIT-valmennuksen tulos

fitwhithhiit-tulos

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – FitNet.fi onnistujiamme, kuuden viikon HIIT ohjelmalla.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Hiit

Lisätiedot

Painosi

< 55kg, 55-65kg, 65-75kg, 75-85kg, 85kg <