Fit & Healthy (Linda Manuella)

75.00 

Fit & Healthy valmennus on suunniteltu opastamaan Fitnessmalli 2018 finalisteja tasapainoisen elämäntyylin ja balanssin löytämiseksi ja on täydellinen valmennus ihmiselle, joka ei kaipaa pikadieettejä, vaan haluaa näyttää hyvältä, voida hyvin ja oppia löytämään itselleen urheilullisen elämäntyylin, mitä noudattaa vaikka ympäri vuoden.

Kuvaus

Fitnessmalli 2018 valmennus

Haluatko olla aina kunnossa? Haluatko päästä eroon dieettaamisesta ja löytää tasapainon treenaamisen, levon ja ruokavalion välillä?

Fit & Healthy valmennus sisältää treeniohjelmat ja ruokavalion, joiden perimmäinen tarkoitus on opettaa sen valmennettaville tasapainoinen elämäntyyli haastavien treenien, riittävän levon ja ravitsevan ruokavalion kautta. Voit treenata kovaa ja saada tuloksia, mutta silti voida hyvin ja levätä riittävästi!

Valmennus on suunniteltu opastamaan Fitnessmalli 2018 finalisteja tasapainoisen elämäntyylin ja balanssin löytämiseksi ja on täydellinen valmennus ihmiselle, joka ei kaipaa pikadieettejä, vaan haluaa näyttää hyvältä, voida hyvin ja oppia löytämään itselleen urheilullisen elämäntyylin, mitä noudattaa vaikka ympäri vuoden.

Ohjelma sisältää 15 viikkoisen treenisuunnitelman sekä monipuolisen ja ravitsevan ruokavalion, jonka pohjaa voit noudattaa vaikka aina.  Sopii kasvissyöjille, sekasyöjille, gluteiini allergikoille ja maidottomille.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.