Booty Bible (Linda Manuella)

45.00 

Booty Bible – tiimalasivartalon metsästäjän opas ja täydellisten pakaroiden raamattu.

Jatkoa supersuosituille Fit for Bikini ja Bikini Bible -ohjelmille. Treeni painottuu erityisesti pakaroiden muokkaamiseen ja hartialinjaan, muuta kehoa laiminlyömättä. Tehokkaiden HIIT -osioiden avulla tuetaan rasvanpolttoa, lihasmassaa uhraamatta. Mukana ensimmäistä kertaa myös kasvisruokavalio!

Booty Bible on Bikini Fitness -tähti ja personal trainer Linda Manuellan suunnittelema.

Kuvaus

Booty Bible sopii sekä aloittelijoille, että aiemmin FitNet.fi valmennuksia suorittaneille. Ohjelma keskittyy erityisesti pakaroiden ja hartialinjan kehittämiseen, kuitenkaan muita kehon osa-alueita laiminlyömättä. Treenissä käytetään myös hyväksi tehokkaita aerobisia HIIT (High Intensity Interval Training) intervalliharjoituksia.

Booty Bible tarjoaa 6 viikon ruokavalion, joka muuttuu muutaman viikon välein treeniesi ja edistymisesi mukaan. Voit halutessasi valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion, tai kasvisruokavalion (vegetaarinen). Jos olet lähtökohtaisesti kehonkoostumukseltasi tukevampi, voit valita korkeampikalorisen ruokavalion, joka ehkäisee aineenvaihduntaa menemästä “säästöliekille” liian tiukkojen kaloreiden johdosta. Kaikki eri ruokavaliovaihtoehdot saat käyttöösi heti ja voit valita vapaasti niistä.

Paketti sisältää kaksi eri treeniohjelmaa, yhteensä kuuden viikon treenit. Treenien tueksi saat Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa: