Bikini Bible (Linda Manuella)

45.00 

Yleisö vaatii lisää ja me tarjoamme lisää! Ensimmäinen naisille suunnattu, urheilulliseen bikinikroppaan tähtäävä valmennuksemme Fit for Bikini sai valtavan suosion. Jatkuva kehitys vaatii treeniohjelmalta riittävää vaihtelua ja tähän tarpeeseen vastaamme uudella Bikini Bible -valmennuspaketilla. Uudella ohjelmalla laitetaan kroppaa likoon uudella tavalla, tutulla teholla.

Bikini Bible sopii sekä jatkoksi Fit for Bikini -valmennuksen suorittaneille, että uusille FitNettiläisille. Jos salikokemuksesi on kuitenkin vähäinen, suosittelemme aloittamaan Fit for Bikini -valmennuksella.

Bikini Bible on kuuden viikon pituinen ja sisältää Bikini Fitness -tähti ja personal trainer Linda Manuellan suunnitteleman treeniohjelman, sekä monipuolisen ja vaihtelevan ruokaohjelman. Saat käyttöösi myös gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion, jolla on havaittu suuria positiivisia vaikutuksia yleiseen kehon hyvinvointiin.

Asiakkailta kuultua: Vaikka paino tippu ja sentit lähti, niin parasta tässä oli ehdottomasti kyllä se, että treeniohjelmat oli ihan uskomattomat tehokkaita. Ja tärkeimpänä, opin syömään oikein, vihdoin (takana vuosien pelleily ruuan kanssa). Nyt osaan vihdoin syödä oikein ja kyllä huomaa jaksamisessa ja mielentilassa sen muutenkin. Voisin kehua ja ylistää tätä ohjelmaa loputtomiin!

Kuvaus

Bikini Bible soveltuu jo hieman salikokemusta omaaville naisille, jotka haluavat kehonkoostumustaan muuttaen kauniin sekä urheilullisen lopputuloksen. Ohjelma tukee rasvanpolton yhteydessä lihaskasvun ylläpitoa. Treenissä käytetään myös hyväksi tehokkaita aerobisia HIIT (High Intensity Interval Training) intervalliharjoituksia. Jos treenikokemuksesi on vähäisempi, suosittelemme aluksi  Fit for Bikini -valmennusta.

Paketti sisältää kaksi eri treeniohjelmaa, yhteensä kuuden viikon treenit. Treenien tueksi saat Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat 6 viikon ruokavalion, joka muuttuu muutaman viikon välein treeniesi ja edistymisesi mukaan. Voit myös valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.