Väärä tyttö, laskentavirhe, mitä…? #misshelsinki2017

Arki alkaa hälvenemään kisahumun keskeltä ja minäkin päässyt vihdoin koneen sekä blogin ääreen.

Finaalipäivä piti sisällään ainakin omalta osaltani varmaan kaikki mahdolliset tunteet, mitä vaan voi olla. Jännitystä, lievää paniikkia, iloa, nautintoa – kuitenkin pääosin onnea. Tuomarihaastattelu oli osio, jota itse jännitin kaikista eniten. Ei ole helppoa, kun pitäisi antaa paras mahdollinen kuva itsestään  5 minuutin aikana, samalla kun 10 silmäparia tarkastelee ja tekee tarkkoja muistiinpanoja. Miss Helsinki- tuomaristossa on 10-henkinen julkkistuomaristo, johon kuului yhteistyökumppaneita, hallitseva Miss Suomi sekä naiskauneutta Ruotsista saakka.

miss-helsinki-2017-3
Kuva: Henri Juvonen

Talent-osuudessa tuntui kuin oisin puoliksi ollut ilmassa – siitä on pitkä aika, kun viimeksi olin laulanut noin isolle yleisölle. Se oli kuitenkin vähintään yhtä siistiä, mitä muistelinkin! Pianon ääressäkin tunsin olevani omassa pienessä kuplassa, jossa jokainen kosketin kihelmöi sormia, varpaisiin saakka.

miss-helsinki-2017-5
Kuva: Niki-Santeri Soukkio

Kierrokset lavalla yhdessä kilpasiskojen kanssa oli niin hauskaa! Kenraaliharjoituksessa me vielä jännitettiin porukalla, mutta finaaliskabassa unohdettiin jännitys ja annettiin palaa! Tuomarihaastattelu oli muutenkin se kaikista jännittävin osuus illassa, joten loppu shown sai nauttia yleisön huomiosta ja pistää kaiken peliin.

miss-helsinki-2017-6
Kuva: Niki-Santeri Soukkio

Palkinnonjaoissa tuli syliin iloinen yllätys – Lehdistön Ihannetyttö -palkinto! Samasta tunteiden vuoristoradasta tultiinkin sitten ryminällä alas, kun pisteiden laskussa oli tapahtunut virhe. Olin tyyliin jo astumassa lavalle, kun kuuluu huuto: ”Väärä tyttö, Vivianna ja Maria vaihtaa paikkaa!” Vaikka itse sijoitus ei tilanteessa harmittanutkaan, jäi palkintojenjaon jälkeen nolottamaan kaikki härdelli, mitä lavalla tapahtui. Onneksi tämä kaikki enää vain naurattaa, mutta kyllä vaati töitä ettei hymy hyytynyt, kun kukat kiskottiin sylistä hämmästyneen yleisön edessä.

miss-helsinki-finaali1
Kuva: Henri Juvonen

Pienten ”yhyy maailman nolointa ikinä”-itkujen jälkeen,  kilisteltiin Rosannan kanssa takahuoneessa shampanjat koko episodin kunniaksi. Tää ilta oli tarkoitettu hauskanpitoon, ja tulipahan esitykseen pientä jännitystä ja draamaa!

miss-helsinki-finaali2
Kuva: Henri Juvonen
misshelsinki-2017-4
Kuva: Niki-Santeri Soukkio

Takahuoneesta siirryin Vanhan puolelle ystävieni seuraan, joita olikin vastassa kunnon lauma. Ystäviltäni saama tuki tämän matkan aikana on ollut rahassa mittaamatonta ja kullanarvoista. Nämä ihanat olivat myös yhdessä juonineet mulle lahjan sekä sikamageen kortin! Kiitos vielä ystävät, nyt mullakin on ihan oma Furla! <3

Vaikka kaikkein kirkkainta kruunua en kotiini saanut kantaa, olen kaikesta huolimatta ylpeä suorituksestani ja työpanoksestani koko matkan aikana! Kukaan ei voi ennustaa mun tulevaisuutta, mun täytyy luoda se itse; ehkä tämä vuosi ehtii tuoda mukanaan vielä toinen toistaan huikeampia juttuja, joista en osaa vielä edes haaveilla.

Sydämelliset onnittelut Sephora, Miska sekä Maria! You girls rock! <3

xxx,

Vanity

Facebooktwittermail

58 kommenttia “Väärä tyttö, laskentavirhe, mitä…? #misshelsinki2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *