Menikö voitto väärään osoitteeseen?

Mä haluaisin puhua teille vähän kauneudesta. Mitä kauneus merkitsee minulle, mitä kauneus ON minulle? Mikä on mielestäni kaunista?

Kaunis on adjektiivi, jossa jokin tietty asia/ihminen/kokonaisuus miellyttää katsojan silmää. Tämä adjektiivi on kuitenkin riippuvainen täysin katsojasta ja hänen mieltymyksistään. Siksi on vaikeaa kiistellä siitä, kuka on kaunis ja kuka ei. Eihän kaikki tykkää pitsastakaan.

sephora ikalaba

Maailma on täynnä kauniita ihmisiä. Mä tunnen monen monta kaunista ihmistä. Mutta tiedättekö mikä tekee heistä vieläkin kauniimpia? Se miten he kohtelevat toisia ihmisiä, puhuvat muista ihmisistä ja millaista energiaa heistä kumpuaa itselleni. Kauneus on epäitsekkäitä tekoja, hymyjä vastaantulijalle, kiitos bussikuskille, auttava käsi talvikelillä liukastuneelle. Kaunista on myös olla positiivinen, rohkea ja kyky nähdä ihmisissä hyvää.

Edellä mainittua kutsutaan myös sisäiseksi kauneudeksi. Se jos jokin tekee ihmisestä kauniin.

sephora ikalaba

Miss Helsinki 2017- kilpailun voittajatulosta on arvosteltu maailmalla armottomasti. Miten joku jaksaa käyttää omaa aikaansa internetissä toisen ihmisen alas polkemiseen, haukkuen toisen etnistä taustaa/ihonväriä? Ja tälle ei näy loppua – sosiaalinen media tulvii loukkaavia meemejä ja kuvia. Onko vuonna 2017 oikeasti tilaa rasismille?

Nämä solvaajat sekä haukkujat eivät kuitenkaan ole lukeneet kotiläksyjään, tai tutkineet tämän kilpailun taustoja tarkemmin. Miss Helsinki on muutakin, kuin ulkonäköön keskittynyt kauneuskilpailu. Korvien välillä on haastattelussa hyvin paljon merkitystä. Sen lisäksi, että Sephora on ulkoiseltaan olemukseltaan upea, hän on vielä upeampi sisimmästä.

sephora ikalaba
Tulevan shown fiilistelyä Sefkun kanssa bäkkärillä. <3

Olisi voittaja ollut sitten punapää, vaalea tai tässä tapauksessa tumma – aina löytyy kitisijöitä, joiden silmää voittajan ulkonäkö ei miellytä. Niinkuin aiemmin tultiin tulokseen > kaikki eivät yksinkertaisesti voi pitää kaikesta. Oman mielipiteensä voi kuitenkin heittää ilmoille ketään loukkaamatta, jos edes hetken jaksaa miettiä.

Mä olen saanut kunnian tutustua Sephoraan tämän syksyn aikana, ja ollaan jaettu yhdessä mielettömät 4 kuukautta. Sephora on ulkoisesti upea, varustettu upealla vartalolla ja persoonalla. Antakaa tän nuoren naisen nauttia voitostaan, sillä hän on sen ansainnut olemalla paras.

Hyytävän talvista viikkoa kaikille! Nyt meen tekeen voimaruoka-smoothieta, josta lisää ensi kerralla 😉

 

xxxxx,

 

Vanity

 

Vivianna Vanity on FACEBOOK

 

Vivianna Vanity on INSTAGRAM

 

Add me on Snapchat: viviannavanity

Facebooktwittermail

30 kommenttia “Menikö voitto väärään osoitteeseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *