1 week out! – Viikko kisoihin! | Näitä ravintolisiä käytän!

Vähän vaihdellen pysyn mukana ajankulussa, ja ajoittain en edelleenkään kuule, kuinka kisat jo kolkuttelevat ovella.
Viikon päästä lennetään jo Tanskaan! Sen tiedän, mutten ole varma sisäistänkö sitä kuitenkaan.

Dieetin tiukentuminen tuntuu lähinnä salitreeneissä. Yllätyn välillä, miten lihaksessa tuntuukin eritavalla kuin ennen. Tunne ei ole se tuttu pumppi, jota janoaa lisää, vaan lihas ei välttämättä jaksakaan kuten aiemmin. On ollut todella vaikea vaihtaa painot kevyempään ja tyytyä tekemään sarjat niillä, vaikkei niihin suuria muutoksia olekaan tullut. No mutta! Eipä enää kauaa, kun pääsee taas paukuttelemaan enkkoja!

Ainiin, ne kisat ensin…

 

Terveysfriikki valmiina antamaan keholle KAIKEN!

Odotan ”offia” innolla, sillä tällaisena terveysfriikkinä en malta odottaa, että pääsen taas nakkelemaan koko Puhdistamon valikoiman blenderiini ja loihtimaan mitä ravinnerikkaimpia smoothieita! Haluan tarjota keholleni KAIKEN, jotta voisin entistäkin paremmin ja saan täyttää rajoittuneen dieetin aiheuttamat mahdolliset  vajavuudet/puutokset elimistöstä.
Odotan innolla myös iKaffen paluuta aamukahviini, sekä avokadon ja muiden herkkujen paluuta ruokavaliooni! Ah, elämä maistuu niin hyvälle – ja keho kiittää!

Olen kuunnellut äänikirjoja ja podkasteja ravintoaineista ja niiden vaikutuksista kehomme hormoneihin ja toimintoihin, juostessani Töölönlahtea ympäri. Niiden kuuntelu ei ole ainakaan helpottanut odotustani päästä ravitsemaan kehoani fytoravinteilla, vitamiineilla, hiven- ja kivennäisaineilla! Mitään uuttahan en ole niistä juurikaan saanut, mutta rakastan kerrata aiheeseen liittyvää tietoa ja verestää muistia eri ravintoaineiden vaikutuksista! Viimeisin oli David Wolfen ja R. A. Gauthierin kirja. Muutaman muun lisäksi olen kuunnellut myös Aki Hintsan kirjan, ja positiiviseksi yllätyksekseni hän paljastui lääkäriksi, joka todella ymmärtää ravinnon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaikutuksen terveyteen, sairauksien hoitoon ja niiden ehkäisyyn! ISO PEUKKU! Oi kunpa meillä olisi näitä oikeasti fiksuja lääkäreitä enemmän tässä valtiossa. Ja koko maailmassa! Hyvä Hintsa!

 

Näitä lisäravinteita käytän!

Lisäravinteita minulta löytyy toki kattava kirjo, ihan päivittäisessä käytössä. Niillä saa minimoitua puutostilat suurimmiltaosin.
Jatkuvassa käytössä minulla on ainakin Puhdistamon Tripla Magnesium, Omega3, sinkki, D-vitamiini, B-vitamiinivalmiste, B12 – nämä viimeisimmäksi HealthStorelta, yleensä myös Biotiini, sekä kuureittain tai säännöllisen epäsäännöllisesti muitakin tuotteita, kuten tällä hetkellä Q10, Potassium (kalium), monivitamiini ja Multi Mineral Skipiltä.
Lisäksi käytän säännöllisesti Puhdistamon MSM+C, joista ruusunmarja on mun lemppari! Se on myös ehdoton tuote, kun treenaa kovaa ja keho tarvitsee rakennuspalikoita, sekä nivelten täytyy kestää rasitusta! Puhdistamon mustan linjan MSM+C on niin voimakas, että sitä käytetään jopa lääkinnällisesti tapaturmien hoidossa ja ehkäisyssä, siksi se onkin valittu mm. vuoden urheilutuotteeksi! Sitä määrätään myös reumapotilaille ja henkilöille, joilla on muita nivelongelmia.

Dieetillä tulee käytettyä myös enemmän treenin tukena käyttämiäni lisäravinteita, kuten Glutamiinia ja Kreatiinia, joiden käyttö rajoittuu normaalisti vain treenipalkkariin, sekä jonkinverran aminohappoja. Etenkin näin loppudieetistä, pari viikkoa ennen kisoja näiden käyttö lisääntyy kiinteän ruuan vähentyessä ruokavaliosta.

Offilla, kun saan tehdä smoothieita, onkin ravintoarvot sitten taatusti kohdillaan!
Blenderiini nakkaan vakiotiiminä KookosvettäPremium Macaa, Super C:tä, Lucumaa, Tocoa, MCT-öljyä ja Supervihreää, sekä vaihdellen sitten muitakin tuotteita, kuten jonkin SmoothiejauheenChia-siemeniäRaakakaakaota, Ashwagandhaa, sekä tilanteen mukaan heraa tai kasviproteiinia. Lisäksi ravinteita tulee marjoista ja hedelmistä, lehtikaalista, pinaatista, ja muista käyttämistäni raaka-aineista.

Nyt minulla on myös kaksi uutta kaunotarta odottamassa Smoothieita! Nimittäin KOLLAGEENIT!
Vihdoin Puhdistamolle on saapunut kollageenituotteet, Beauty ja Sport

Kollageeni Sport ja Beauty ovat saapuneet Puhdistamon valikoimaan. Molemmat on toteutettu erittäin harkituilla resepteillä saavuttaaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaiset kollageenituotteet. Kollageeni Sport ja Beauty ovat erittäin korkealuokkaisia käyttövalmiita smoothiesekoituksia, joista saadaan kollageenin hyödyt helposti ja herkullisesti ilman makeutusaineita.

Sekä Kollageeni Sportissa että Beautyssa on käytetty hydrolysoitua kollageenipeptidiä Peptiplusia ®, joka on markkinoiden korkealuokkaisinta ja tieteellisesti tutkituinta naudankollageenia Saksasta.

 

Ladies, HOX HOX! Beauty on nimensä mukaisesti suunniteltu juurikin kauneudelle tärkeistä ravintoaineista, joilla saatte niin ihonne kuin hiuksenne ja kyntennekin uudistumaan nopeammin ja kasvamaan terveempinä kuin koskaan!
Kollageeni Beauty tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiuksien kuntoa. Herkullisen marjajauheen lisäksi sekoitus sisältää korkealuokkaisinta Verisol ®-kollageenipeptidiä, biotiinia, Peptiplus ®-kollageenia, OptiMSM:ää ja C-vitamiinia sekä hellavaraista liukoista kuitua.

Sportissa taas on huomioitu rasitukselle altistuvalle keholle tärkeitä ainesosia, kuten jo aiemmin mainitsemani Tripla Magnesium ja MSM, joita käytän itsekin päivittäin – ja kovaa treenaavana huomaan kyllä, mikäli tuote on loppu ja uusi on vielä postissa! Magnesiumista vielä pakko sanoa, että pienestä saakka suonenvedoista kärsineenä voin käsi sydämellä sanoa, että kyseinen magnesium on paras markkinoilla IKINÄ!!
Kollageeni Sport on nimensä mukaisesti urheilijan ykköstuote! Kollageeni Sport vahvistaa luustoa ja niveliä. Lisäksi se edistää lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa pitäen sen normaalilla tasolla myös raskaan liikunnan jälkeen. Kotimaisen mustikkajauheen lisäksi sekoitus sisältää huippulaadukasta Peptiplus®-kollageenia, Tripla MagnesiumiaTM, OptiMSM:ää, C-vitamiinia ja L-glutamiinia.

 

Puhdistamon valikoimasta päivittäiseen käyttööni lukeutuu tietenkin myös huippulaatuinen kookosöljy, jota käytän päivittäin munakkaiden ja kanojen paistamiseen, sekä ulkoisesti iholleni. Pihvin paistan Gheessä.
Lisäksi minulta löytyy aina kaapista myös Pakuria (niin jauheena kuin uutteenakin), sekä ruusujuuriuutetta ja ruuansulatuksen tukemiseksi käytän tarvittaessa Digest Gold entsyymiä tai suolahappoa. Toki minulta löytyy raakasuklaan valmistusta varten myös kaakaovoita, ja muita Puhdistamon huippulaadukkaita tuotteita, mutta tässä postauksessa oli tarkoitus käsitellä vain ne tärkeimmät, joita käytän säännöllisesti.

Viime dieetillä tein myös tankkaukset kookosvedellä siihen saakka, kun alettiin kuivattelemaan kisakuntoa. Söin tankkauksen aikana hiilareita myös mansikoista, mutta puolet tuli kookosvedestä. Se teki olosta freshin juuri ennen kisoja, mutta nyt tilanne taitaa olla toinen, kun matkustamme Tanskaan kisaamaan. Kookosvettä on kyllä juuri tilattu 8 lavaa Puhdistamon verkkokaupasta, eli jos vain suinkin ehdin tankkailla ennen reissuunlähtöä, menee ehkä jokunen tölkki myös näihin kisoihin valmistautuessa! Riisikakut saavat oloni vain tunkkaiseksi, ja siksi käytän niitä vasta ihan viimeisinä kuivattelupäivinä, sekä kisapäivänä.

 

Siinäpä suurinpiirtein, mitä käytän hyvinvointiani edistääkseni. Mitkä auttaa minua jaksamaan ja voimaan hyvin. Treenaamaan kovaa ja kehittymään. Tekemään minusta ravinnerikkaan, ja parasta rikkautta on mielestäni sijoittaa omaan hyvinvointiin! Silloin jaksamme pitää itsestämme huolta, ja sen myötä myös muista. Antamaan itsestämme parasta itseämme ja saamaan elämästä enemmän irti!

 

 

 

Ihanaa kevättä just sulle! 🙂

 

Pidä itsestäsi huoli ❤️

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *