Uuden alku

Hieman jännittää tämän ekan postauksen kirjoittaminen sillä en ole pitkään aikaan kirjoitellut blogia, mutta eiköhän tämä tästä ala sujumaan.

Täällä kirjoittelee siis -97 vuonna syntynyt tyttö joka asustelee Turussa. Olen lähtöisin Salosta, mutta muutimme poikaystäväni kanssa Turkuun viimevuoden lopussa. Blogia olen tosiaan kirjoitellut viimeksi vuonna 2014 kun olin vaihto-oppilaana Uudessa Seelannissa, mutta sen jälkeen kirjoittaminen on jäänyt täysin. Nyt siis aloitan tämän bloggaamisen aivan puhtaalta pöydältä ja minusta on mahtavaa päästä osaksi FitNetin tiimiä!

img_8894

Tulen kirjoittelemaan täällä blogissa arjestani ja sen lisäksi pyrin jakamaan teille lukijoille treenivinkkejä ja kertomaan omasta treenaamisestani. Urheilu on ollut aina tärkeä osa elämääni. Pienenä tuli kokeiltua urheilulajeja aivan laidasta laitaan, mutta yleisurheilu on ollut minulle aina se numero yksi. Salitreeni tuli kuitenkin yleisurheilun kautta minulle tutuksi, ja ei siinä kauan mennyt kun innostuinkin käymään salilla aktiivisesti ja yleisurheilu alkoi jäämään toiseksi. Vaikka motivaatio yleisurheiluun hiipui, urheilen tällä hetkellä omaksi ilokseni. Itse nautin urheilusta ja minulle on tärkeää pysyä kunnossa ja ylläpitää terveellisiä elämäntapoja. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää jos vielä jonain päivänä innostun palaamaan yleisurheilun pariin. Tällä hetkellä päiväni kuluvat pitkälti töissä ja treenatessa. En opiskele vielä missään, koska valmistuin lukiosta vasta syksyllä 2016. Aikomukseni on kuitenkin nyt keväällä hakea Turkuun opiskelemaan fysioterapeutiksi.

img_4193

Tämä ensimmäinen postaus saattoi olla hieman sekava, mutta saitte ainakin pienen katsauksen siitä että kuka täällä oikein kirjoittelee ja pääsette varmasti tulevien postausteni myötä tutustumaan minuun vielä lisää. Kommentteja otan enemmän kuin mielelläni vastaan sillä haluan tehdä postauksistani teille lukijoille kiinnostavia. Joten jos teillä siellä ruudun toisella puolella jollain teistä on postausideoita mielessä tai jotain eristyistä mistä haluatte että kirjoitan niin kommenttia vain rohkeasti tulemaan.

Tämän blogin lisäksi minun arkeani voi seurata instagramin ja snapchatin puolella nimimerkillä @veerruu

Tervetuloa mukaan!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *