INSSI – LÄPI VAI UUSINTAAN?

Tänään oli mulle iso ja merkittävä päivä. En varmaan moneen päivään ole mistään muusta puhunut, kuin inssistä. En vain olisi koskaan (never say never) kuvitellutkaan meneväni autokouluun, koska ajatuskin ajamisesta on ahdistanut ja pelottanut mua. No, tämä talvi on sittenkin mennyt autokoulussa, johon olen voinut luottaa täysin rinnoin, niin ajo-opetuksen, kuin kaiken muunkin kannalta. Kaikki kiitos kuuluu siis Cap-autokoululle sekä erityisesti mun huippuopeille Pasille ja Juhalle!

Tänä aamuna kello pärähti kello 06:20. Jännitys iski matkalla autokouluun, ja tuntui, ettei mun jalat pysyneet edes paikoillaan tärinän takia. Mulla oli ennen inssiä vielä onneksi viimeinen ajotunti, jossa pääsin hakemaan vähän tuntumaa taas viikon tauon jälkeen. Tunti ei mennyt ihan niin hyvin, kuin aiemmin, unohtelin nimittäin tärkeitä asioita ja epähuomiossa meinasin jopa päräyttää yhden auton kylkeen kaistaa vaihtaessa, heh heh… Vähän taisi stressata.

 

Istuin 08:50 mun autokoulun Volkswagen Beetlessä, inssi oli juuri alkamassa. Mun sydän hakkasi niin lujaa, sekä kädet ja jalat tärisivät! Varmasti myös inssiope huomasi tämän, sillä hän oli erityisen rauhallinen. Käytiin alkukeskustelussa läpi, mitä kaikkea inssi pitää sisällään ja minkälaista ajamista sieltä lähdetään hakemaan. Starttasin auton ja lähdin hitaasti, mutta varmasti liikkeelle. Ei mennyt, kuin pari minuuttia, niin kamppailin melkein keskellä risteystä kytkimen kanssa. Mulla oli jäänyt kakkosvaihde päälle, joten pari kertaa ehdinkin jo stögätä, ennen kuin pääsin liikkeelle. En onneksi lannistunut tapahtuneesta, vaan jatkoin matkaa parhaani mukaan, vaikka mielessä kävikin ajatus, oliko se nyt siinä. Kävimme K-marketin parkkipaikalla tekemässä parkkeerauksen peruttaen ruutuun, jonka jälkeen matkamme taas jatkui. Oikeastaan koko loppumatka siitä eteenpäin sujui mutkitta, enkä enää jännittänyt lainkaan.

Inssi oli ohi, auto oli parkissa ja odotin tuomiotani.

 

 

one_minute_of_silence2

 

 

Inssiope kertoi minun saaneni hyväksytyn suorituksen!!! JES!! Olin niin iloinen, niin ylpeä itsestäni ja NIIN HELPOTTUNUT. Se oli siinä, kuten ajo-openikin sanoi, kukaan muu ei enää korttiani voi ottaa pois, paitsi poliisi 😉

Tässä vielä inssin tulokset (asteikolla 1-5, jossa 5 on paras) :

Ajoneuvon hallinta 4
Kevyen liikenteen huomiointi 4
Muun liikenteen huomiointi 4
Ennakointi 4
Oman tilan hallinta 5

 

Kävin tänään jo ajelemassa isäpuoleni kanssa, sekä illalla Joelin kanssa. HUOM AJOIN PAKULLA LEPPÄVAARAAN JA TAKAISIN KOTIIN. Ja olen vielä elossa. Oon super fiiliksissä! Mahtavaa maanantaita kaikille <3

 

 

cap-konserni
Yhteistyössä: https://cap.fi

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “INSSI – LÄPI VAI UUSINTAAN?

  • Avatar
    17.1.2017 klo 15:52
    Kestolinkki

    Onnea kortista!! 🙂 Mulla kävi ihan samalla tavalla risteyksessä.. olin unohtanut vaihtaa vaihteita mutta läpi mentiin ykkösellä!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *