Mies Kuvakkeesta

Käytin vielä tuohon aikaan Kuvaketta deittailumielessä, eli tästä on siis kauan. Ja tiedän aika noloahan tämä on myöntää.. Puolustuksekseni en tainnut tavata sitä kautta kuin tämän yhden miehen.

Tähän mieheen törmäsin siellä. Hänellä oli kuviensa perusteella oikein kiehtova kroppa, ja viestimme koskivatkin pian seksiä ja liikkuivat oikeastaan vain seksin ympärillä. Kun me miehen kanssa viimein tapasimme, hän tuli hakemaan minut töistä. Miehen auto oli aivan HIRVEÄ. Se oli valkoinen, vanha koppero. Mies mainosti sen olevan festivaaliauto, mitä se sitten tarkoittaakaan. Autoilla ei ole niinkään minulle väliä, mutta tuo pisti kyllä huonolla tavalla silmään. Se oli jo sen verran erikoisempi tapaus.

En myöskään oikein pitänyt miehen nenästä, se oli vähän semmoinen pystynenä eikä kovin miehekäs. Hän oli myös luonteeltaan enempi lipevä kuin vaikkapa huokuvan itsevarma, mikä olisi seksikästä. Noh, olimme joka tapauksessa menossa hänen luokseen, en osannut enää tässä vaiheessa peruutella. Tulisihan tästäkin omanlaisensa kokemus.

Menimme aluksi vuokraaman jonkun elokuvan, niin kuin olimme viesteissämme sopineet. Elokuvan päätettyämme jatkoimme miehelle ja hän asuikin ihan videovuokraamon läheisyydessä Töölössä. Elokuva ei ollut mitenkään järin hyvä. Katselimme sitä hetken aikaa, mutta pääasiassa höpöttelimme ja elokuva pyöri vain taustalla. Oli kuitenkin selvää, että näimme vain ja ainoastaan seksin takia. Mitä siis turhaa enää odottamaan.

Pian harrastimme villiä seksiä hänen sohvallaan, minä istuin hänen päällään. Mies sanoi minua innoissaan villiksi tapaukseksi siinä seksin aikana. Hänen kommenttinsa ja innostunut äänensävynsä vain ällöttivät minua. Halusin kaiken olevan nopeasti ohitse, ja siksi otinkin touhustamme ohjat. Seksi oli ihan hyvää, koska mieheltä löytyi hyvä varustus. Pian hänen laukeamisensa jälkeen kokosin tavarani, ja lähdin muka kiireisenä menemään.

Pois päästyäni kävelin Töölöstä keskustaan ja otin bussin kotiin. Olin jotenkin niin ahdistunut koko tilanteesta, että soitin silloiselle kämppikselleni. Tunsin itseni todella halvaksi. Ihmekös tuo, kävinhän juuri panemassa tuiki tuntematonta miestä hänen kotonaan. Ja tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun edes tapasimme hänen kanssaan. Sehän ei ollut ensimmäinen kerta kun näin tein, mikä on jo varmasti selväksi käynyt. Mutta kyllä joitain asioita jää jälkeenpäin miettimään.

Emme enää nähneet miehen kanssa niissä merkeissä. Törmäsin häneen kerran melko pian tapaamisemme jälkeen yökerhossa, eikä hän meinannut päästää minua siellä ohitseen. Mies oli hyvin

Kuva netistä

harmissaan, kun ei ollut saanut minua laukeamaan ja toivoi, että voisi yrittää uudelleen. Jos en tulisi yhdynnässä niin hän tekisi kyllä parhaansa suuseksillä. Yritin sanoa miehelle, ettei se todellakaan haitannut ja ettei se olisi välttämätöntä. En nimittäin halunnut ottaa sitä enää uusiksi. Minun puolestani tämä sai hyvinkin jäädä siihen yhteen kertaan. Enkä minä juuri koskaan laukea. Yhdynnässä en koskaan, mutta suuseksillä se VOI olla mahdollista. Tuohon aikaan yksikään mies ei ollut saanut minua tulemaan tavalla tai toisella.. Joten no hard feelings.

 

Tämän törmäämisemme jälkeen hän on paljon myöhemmin koittanut tavoitella minua Facebookissa tapaamismielessä, tullut lukuisia kertoja vastaan Tinderissä ja kerran toisessa kerhossa hän toi muuten vain pöytääni ja muutamaan muuhunkin pöytään pullon valkoviiniä. Se oli todella kuvottavaa kalastelua. Meille hän ei enää myöhemmin tullut juttelemaan, kun oli nähnyt minut pöydässä ja tajunnut sen olevan turhaa. En tiedä kävikö hän myöhemmin muissa pöydissä katsomassa oliko hänen verkkoihinsa tarttunut saalista.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *