Jänis

Viime pääsiäinen oli omalla kohdallani erittäin vauhdikas miesrintamalla. Ja itseasiassa ihan vahingossa. Vaikka usein toivotetaan munarikasta pääsiäistä, en minä ottanut sitä viime vuonna tavoitteekseni. Vaikka niin siinä sitten kävikin. Tästä mun oli tarkoitus kirjoittaa laajemminkin, mutta en valitettavasti enää muista kaikkia silloisia seikkailujani.. Niinpä ajattelin nyt tulevan pääsiäisen lähestyessä kertoa heistä yhdestä. Kutsuimme häntä jänikseksi.

Jäniksen kanssa olin jutellut Tinderissä ja meidän tapaamisemme tarkoituksena oli ainoastaan villi ja kiihkeä seksi. Hän ei ollut Tinderissä omalla nimellään, sillä hän oli parisuhteessa. Hänellä oli profiilikuvanaan ainoastaan kuva treenatusta kropastaan, ilman kasvoja. Okei, yleensähän nämä vastaan tulevat tyypit Tinderissä ovat todella ällöttäviä ja itse skippaan heidät saman tien. Jos ei kasvoja voi heti näyttää, niin onko niissä omasta mielestä jotain vikaa? Tällä kertaa en kuitenkaan skipannut, taisin olla kiimaisessa vaiheessa kuuta ja haluta vain hieman seikkailua.. Hänen kroppansa oli kuvan perusteella tehnyt riittävän vaikutuksen. Jäniksen parisuhde ei tuntunut tosin olevan niin onnellinen, kun hänellä oli selkeä tarve päästä seikkailemaan itselläänkin. Sovimme, että hän tulisi pääsiäislauantaina kylään. Jäniksellä tuli sinä iltana mutkia matkaan, koska heillä oli tullut kotona riitaa ja hän mietti millä verukkeella pääsisi karkaamaan luokseni. Hän oli sanonut menevänsä salille päästelemään höyryjä, pakkasi salikamat mukaan ja otti taksin luokseni.

Kun näin jäniksen ovellani, ei hän ollut ihan sitä mitä olin kuvista olettanut. Hänellä oli kuvissa ollut aurinkolasit päässä, niin kasvoista ei saanut tietenkään kunnolla selvää. Jänis oli aika tanakka kaveri. Lyhyt ja todella skrodessa kunnossa. Vartalon malli näytti siltä, ettei ihan luomuruoalla ja painoja nostelemalla olla noita lihaksia hankittu.. Ei siis yhtään minun miestyyppiäni. Minulla oli vain edelleen tarve saada seksiä.. Ja hän nyt kuitenkin oli siinä, ovellani, minun pyynnöstäni.. Ja sen lisäksi hän oli myös ennen tapaamistamme laittanut minulle kuvia (JA VIDEON! Siis mitä?! Videon missä hän hiveli itseään.. Miksi?) munastaan, minkä koko oli kyllä kiehtonut. Se oli erittäin pitkä ja paksu. Tiesin siis mitä tulisi olemaan luvassa.

Kuva netistä
Kuva netistä

 

Jänis riisui kengät jalastaan ja otti takin pois. Menimme sohvalleni istumaan ja hän puhui hetken riidastaan ja juttelimme muutenkin niitä näitä. Tunsin oloni todella vaivaantuneeksi, mutta muistutin itselleni samalla, että tämä olisi vain sitä. Enkä todennäköisesti pettyisi. Hetken kuluttua hän veti minut kainaloonsa ja tunnusteli rintojani ja keskivartaloani. Mies nousi viereltäni, veti minut polvitaipeista lähemmäs itseään ja riisui housuni. Hän kyykistyi edessäni, työnsi päänsä jalkoväliini ja alkoi nuolemaan minua. Suuseksiä en ollut hetkeen saanut ja kroppani vain värähteli nautinnosta. Aikansa minua miellytettyään mies halusi minulta saman käsittelyn. En mielelläni ota mitä tahansa munaa suuhuni, mutta teen välillä toki myös poikkeuksia.. Äskeisestä kiitollisena tein kuten hän pyysi. Hän laski housunsa ja bokserinsa ja nyt näin ensimmäistä kertaa livenä, mitä hänen housuistaan löytyi. Mietin miten se mahtuisi edes suuhuni. Se oli oikeasti todella iso, sen kummemmin liioittelematta. Imin häntä jonkun aikaa niin, että olisimme suuseksin suhteen tasoissa. Pian tulimme siihen tulokseen, että alettaisiin itse hommiin. Minä asetuin sohvalle polvilleni, selkä häneen päin, mies laittoi kortsun ja asettui taakseni. Hän työntyi minuun ja se tuntui valtavalta. Eikä siinä vielä kaikki. Hän jyysti minua todella kovaa kuin viimeistä päivää. Huusin tauotta ja silmissäni alkoi sumenemaan. Sohvakin liikkui hieman siinä samalla.. Tästä johtuen siis kutsumme miestä jänikseksi. Pidimme pari lyhyttä rauhallisempaa hetkeä, joiden jälkeen hän jatkoi samaa rynkyttämistä. Onneksi hän viimein luovutti ja antoi itsensä tulla loppuhuipennukseen. Se oli ollut niin kovaa kyytiä, että minulla vähän heitti päässä. Onneksi olimme sohvalla, niin saatoin vain kääntyä siihen istumaan ja hengittää hetken rauhassa. Ainakin sain mitä sillä hetkellä halusin. Villiä ja kiihkeää seksiä. Ei mitään ylimääräistä hellittelyä. Häneltä en kyllä olisi hellittelyä halunnutkaan.

Mies oli ehdottomasti sitä mieltä, että haluasi ottaa uusiksi joku päivä. Minä saisin päättää näkisimmekö. Päätin kyllä mielessäni lähes 100% varmuudella, että emme näkisi toiste. Sanoin hänelle kuitenkin, että voin olla yhteydessä. Hyvästelimme yhteydessä ja mies sanoi menevänsä nyt sinne salille. Alkulämpö oli jo hoidettu alta pois. Hehheh. En tosiaan ollut enää yhteydessä häneen, mutta jänis itse on pari kertaa ehdottanut uusintaa. Onhan tuollainen raju setti ajatuksena välillä kiihottava ja ihan käytännössäkin joskus jees, mutta jotenkin se tuntuu vähän liian raa’alta. Ei se ole sitä mitä oikeasti haluan. Se oli silloin, sillä hetkellä hyvältä tuntuva ratkaisu. Seksi on kuitenkin kaunis asia.. Ja onhan se aina tuhat kertaa parempaa jos siinä on tunteetkin pelissä.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *