Varje inlägg på svenska också!

Hej alla svenska läsare!

Ni har säkert märkt att det har ändrats språk lite i varje inlägg, vilket blir kaos till slut, som det ofta blir för mig (de som känner mig vet hur rörigt allt ser ut ibland!) Men nu lovar jag att sluta förvirra er och alltid skriva på samma vis. Jag har nu bestämt att jag lämnar engelskan för tillfället och skriver enbart på finska och svenska. 

Svenska är ju mitt modersmål och det jag skriver helst av allt av, men för att dela med mig till alla mina finska följare (jag är ju trots allt Finlänsk) som har ökat otroligt, vilket jag är otroligt glad för, vad kul! Så börjar jag varje inlägg med finska och därefter svenska. 

Så på svenska hittar ni varje inlägg lite längre ner. Jag hoppas ni fortsätter följa mig och läsa mina inlägg, ni får gärna tipsa och berätta om ni saknar något från min gamla blogg eller om det är något ämne ni vill att jag ska skriva mer om.

Förut har jag mest skrivit för mig själv. Det känns ganska kul men samtidigt lite konstigt att förstå att det faktiskt är andra som läser det och därav vill jag göra det lättare och roligare för er att läsa, så jag ska börja och jag har redan börjat fokusera samt lägga mer tid på bloggen. Det är ju ändå något jag älskat att göra, att blogga.

Foto: Peter Nuutinen

Så oroa er inte, fortsätter precis på samma vis men börjar varje inlägg med den finska versionen som sagt.

Stor kram på er alla. Ni vet väl att ni är fantastiska som er själva och är värda varje fina sekund av dagen, livet, så önskar er en riktigt fortsatt fin kväll!

Våga vara annorlunda och våga göra förändring!

Amanda

Facebooktwittermail

24 kommenttia “Varje inlägg på svenska också!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *