Meditation och Countdown

Ojoj, tävlingen närmar sig.

ee4

 

Har inte bloggat på flera dagar. Men varför blogga, ifall man inte har tid/lust/ork eller något att säga annat än, Tjohej, va kul det varit.
Nu tänkte jag iallafall ta en liten paus för att skriva lite, för jag kände för det. Bloggar alltid då jag känner för, inte för att jag måste utan för att jag vill! Det är ju annat ifall det vore ett jobb. Men det är ju det inte. Inte min lilla blogg iallafall.

Fick allt checkat förra veckan, och det var ju så kul! På söndag var planerna att ännu åka till mumindalen med småpojkarna, men tyvärr blev det inte av. Försov mig och så blev det bara så att jag tog en rejäl vilodag för kropp och själ! Det behövs verkligen. Om man bara rullar på varje dag full mode och stressar eller undviker stressen, undviker allt som heter paus så kommer du ändå falla ihop någon dag. Antagligens om utbränd, eller blir lite förkyld, trött eller i värsta fall deprimerad. Men först försöker man inbilla sig att man inte alls är trött, och går på övervarv bara för att undvika allt som heter trötthet eller vila i ensamhet. Jag har blivit superbra på att känna då jag behöver vila och pausa, låta huvudet bli tomt och bara göra ingenting. Meditation och mindfullness är också en grej, det är jag mindre bra på. En dag ska jag göra det aktivt har jag lovat mig själv, just nu är det svårt att koncentrera sig då hjärnan börjar bråka då man försöker. Men andra grejer jag har märkt att fungerar är en slags meditation som heter Mandala. Mandala är en universell symbol för helhet och harmoni.Man visar hur du enkelt kan komma igång och skapa ett färgrikt och personligt mandala som en inspirerande symbol för ditt inre. Finns inga regler för Mandala. Man bara färglägger. 🙂 Pröva, så förstår ni!

 

Ni som följer mig på instagram kanske såg att jag bl.a. spelade bubbleball, vilket var otroligt TUNGT!!!! man fick knappt syre, man svettades som en gris och man såg inte mycket igenom bollen, man skulle knuffa dina motståndare bort och ta fotbollen ur dem och göra mål, men istället flög man ju själv 7 meter bort och i värsta fall gjorde en volt bakåt och landade med huvudet neråt, vilket inte gjorde ont förståss men haha det var som att få en insulin spruta eller nåt. Men super kul och fint väder som tur! Vi gjorde en slags reklam video så den kommer säkert snart så jag kan lägga upp den på bloggen, så får ni se hur bra jag var 😀

Room escape kostade 300 kr, vi blev instägda i ett rum och det fanns ingen väg bort. Vi hade en timme på oss att klura ut hur vi kommer ut. Vi hade flera ledtrådar i rummet, som vi fattade inget av. Tex. om man letade kunde man hitta en nyckel i en låda som var låst med en kod, kodens nummer fick vi av att spela shack och hitta olika städers namn på kartan genom att rita ett tecken och det tecknet fanns inritat på en tavla i taket, som man skulle få loss och wtf. Vi var tre stycken tjejer som inte riktigt var tillräckligt smarta för det, men superkul var det och jösses jag var slut i huvudet efter så mycket tänkande haha! Om man ville kunde någon vän sitta utanför och titta genom kameran som filmade oss helatiden och garva hur korkad man egentligen var. Tex. visste inte vi var Seoul var någonstans. osv.

Sedan gav jag en födelsedagspresent åt min syster, vilket var en tatuering. Vi båda skaffade likadan. Nästan. Hon skaffade mitt födelsedags datum på romerska tecken, och jag hennes. Båda tatuerade på nacken. Snygga blev de! Och det var verkligen en snabb decision, gav presenten vid 10, och kl. 11 hade vi tatueringstid, vi hade ingen aning vad vi skulle tatuera men som tur kom vi på i rätt tid en tatuering som båda ville ha och som inte påverkade vårt jobb desto mera. YOLO liksom. Man lever en gång. Så gör det worth it! Skulle vilja tatuera hela kroppen med konstvärk egentligen. Men det får vi ta senare. Kanske då jag blir 80 år. 😉 Nu skrämmer jag iväg alla killar som vill gifta med mig haha. Måste stirra på en tatuerad skrynklig kvinna resten av sitt liv 😀 Finns seriöst så många fina tatueringar. Måste sluta tänka på det så jag inte bara skaffar en ny plötsligt!

Facebooktwittermail

119 kommenttia “Meditation och Countdown

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *