HYVÄSTI KELTAINEN SÄVY HIUKSISSA!

Tiedättekö sen tunteen (etenkin vaaleahiuksiset) kun olette käyneet kampaajalla ja viikko sen jälkeen väri alkaa menettämään sen raikkauden ja sävyn. Minulle tapahtuu tämä hyvinkin usein, sillä viileän sävyn on todella pitää sellaisenaan yhtä raikkaan kotona kun silloin kun astut kampaajan ovesta ulos.

Näillä tuotteilla varmasti onnistut!

Olen nyt käyttänyt 2 viikkoa  KEVIN.MURPHY SHIMMER.ME.BLONDE kiiltosuihketta, joka sisältää luonnollisia kosteuttajia. Olen tämän käytön aikana kokenut, että voin jättää hyvin mielin jopa hopea shampoon pois listalta, sillä tämä on tuote, jonka voi korvata sillä. Laitan yleensä tätä pestyihin , suoristettuihin hiuksiin tai kampauksen päälle. Siten olen huomannut tuotteen toimivan parhaiten samalla tuomalla juuri niitä kylmiä sävyjä esille. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta kaikille joilla on vaaleat hiukset tai kamppailevat keltaisten sävyjen kanssa!

 

Hyvästi kellertävyys ja tervetuloa vaaleammat sekä viileämmät sävyt. 

 

 

Sekä myös  KEVIN.MURPHY UN.TANGLED- hoitoaine suihkeen kanssa olen kokenut yllättävän suurta muutosta hiuksissani. Käytän tätä kosteuttavaa suihketta juuri pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Etenkin olen huomannut muutosta, että suihkutettuani tuotetta, minun ei tarvitse edes miettiä harjaamista ennen föönausta. Sillä kuulit oikein, käyttäessä tätä tuotetta, sinun ei tarvitse edes miettiä missä hiusharjasi on, sillä tämä tuote pitää isommatkin takut poissa! Isona plussana on lämpösuoja, jonka olen kokenut enemmän kuin hyödylliseksi käyttäessä viikossa monta kertaa kuumakäsittely tuotteita.

 

Big love! <3

 

Teillä on mahdollisuus  vielä hyödyntää Session Salonin chattia, jossa voitte keskustella suoraan heidän kanssaan juuri sinulle sopivista tuotteista. Mikä ihana palvelu, jota voi hyödyntää, kun saa olla heti yhteydessä ammattilaisiin. Ja vieläpä mikä parasta, palvelu on ilmaista. <3

 

Ihanaa ja energistä viikkoa teille!

Love, Erna xo

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *