Onnellisia ajatuksia

Moikka! Miten teidän viime viikko meni? Mulla on taas ollut työputki päällä… yllätys(kö)?

Tänään onneksi sain hetken levähtää päätyöstäni ja sain upean kokemuksen. Pääsin nimittäin tekemään muotiekstraa Suomen Cosmopolitaniin! Voitte siis bongata mut jo maaliskuun cosmopolitanissa! Olen tosi tosi tosi onnellinen ja erittäin kiitollinen ihmisille jotka mahdollisti mulle tän!

Olen ihan pienestä asti haaveillut pääseväni johonkin lehteen ja juuri nimenomaan muoti-osioon. Olen ennen ollut PINNI-lehdessä pari kertaa, mikä on ollut myös ihan huippua, mutta täytyy sanoa, että en olisi koskaan uskonut pääseväni Suomen Cosmopolitaniin! Kyllä hiljaiseksi ja nöyräksi vetää kun tällaisen mahdollisuuden sai. Kiitos siis tuhannesti niille jotka tän mahdollisti. Pääset katsomaan sneak peek kuvan kuvauksista täältä.

Viime postauksessa lupasinkin niitä Jarnon ottamia kuvia musta kauniissa talvisessa Helsingissä, joten pistän muutaman kuvan nyt tänne teidän katseltavaksi! Laitan nyt kuvia, joita en ole mielestäni postannut muualle, joten lisää löytyy myös mun instagramista @zofiadao. Toivottavasti tykkäätte ihan perus fiilistelykuvista. Välillä on vaan kiva ottaa ihan muuten vaan hyvällä fiiliksellä kuvia. 🙂

PS. Tulkaa seuraamaan mua myös snapchatin puolelle, sillä olen nykyään aktiivisempi siellä! @sofiadao

Ihanaa viikkoa! <3

unspecified25unspecified16unspecified10unspecified3unspecified6unspecified2unspecified14

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Onnellisia ajatuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *