Missikesä on alkanut!

Ihanaa kesäkuun kolmatta päivää kaikille!
Vaikka edellisestä kirjoituksesta ei ole kauaa aikaa niin kaikkea oon jo kerennyt puuhailemaan viikon sisällä. Viime viikonloppu alkoi Miss Hämeenlinna 2017 bikinikuvauksissa Aulangon kylpylässä. Kylpylä oli aivan ihana; iso, viihtyisä ja täynnä asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä! Kuvauspäivä alkoi Goodmanin New Hairstoressa, missä kampaajat loihti meille ihanat prinsessakiharat ja Carita Nyqvist meikkasi kauniit kuvausmeikit. Hairstoresta suunnattiin kohti Aulankoa ihanassa, kesäisessä Hämeenlinnassa. Aurinko paistoi ja luonto oli vihdoin puhjennut kukkaan ja koko Hämeenlinna oli aivan upea.

Ensiksi otettiin kasvokuvat jokaisesta hotellin aulatiloissa. Muutaman tunnin odottelun jälkeen saatiin päivä viimein pulkkaan ottamalla ensiksi ryhmäkuvat kaikista ja lopuksi biksukuvat yksitellen. Kylpylä oli i-h-a-n-a, mutta aurinkoinen päivä + seinien kokoiset ikkunat saivat kylpylän erittäin kuumaksi ja kosteaksi. Vaikka loppujen lopuksi ei me montaa minuuttia keretty seisomaan kypylässä, kerkesivät meikit valua jo melkein poskea pitkin! 😀 Tuonne kylpylään olisi aivan ihana mennä rentoutumaan vapaa-ajalla. Ehkäpä finaaliyön jälkeen päästäisiin tyttöjen kanssa vähän rentoutumaan rankan, mutta rikkaan kiertueen jälkeen. Kuvauspäivä päätettiin vilvoittelemalla biksuissa kylpylän terassialueella ottamalla vielä muutamat biksukuvat.

Kuva: Nico Engström
Kuva: Iris Ojalammi

Äänestä mua Miss Hämeenlinna 2017 yleisönsuosikiksi numerolla 3 TÄÄLTÄ. Täältä puolestaan voit käydä lukemassa miksi juuri minusta tulisi hyvä voittaja. ♥

Kuvauspäivän jälkeen lähdettiin poikaystävän ja tämän perheen kanssa viikonlopuksi mökille Ruotsinpyhtäälle. Oli ihanaa päästä rentoutumaan. Lauantaina mulla oli myös ”kuvauspäivä 2”, Miss Garage Girl -kisan parissa! Kisa on lämminhenkinen, sanomallaan: ”jokainen nainen on kaunis!” Kilpailun voittaja valitaan Ruukki Rock ’n’ Bike -festivaaleilla 29.7. Palkinnot ovat upeita, satojen eurojen lahjakortteja Pin Up Garagen myymälään ja Pin Me Up -vaatemalliston kasvokuvana toimiminen… olisi unelma! Kuvaukset tehtiin Strömforsin Ruukissa, poseeraamalla Pin Me Up -mekossa Harley-Davidson motskarin kanssa. Ilmapiiri oli aurinkoinen, aivan kuin oltaisiin tunnettu jo vuosia näiden naisten kanssa! Oli ihanaa, että kuvaukset järjestettiin tutussa paikassa, neljä vuotta jo pyöritty Ruotsinpyhtäällä poikaystävän kanssa. 🙂

Kuva: Heidi Niemi/Pin-Up Garage
Vaatteet: Pin Me Up

Mua voit äänestää Miss Garage Girl 2017 yleisönsuosikiksi numerolla 4 TÄÄLTÄ. Jokainen ääni on arvokas, kiitos jo etukäteen!

Rankan työviikon päätti jälleen tapahtumarikas perjantai. Eilen meillä oli Miss Hämeenlinna -kisan muotinäytöspäivä! Päiväni alkoi klo 3.45 kun työvuoro starttasi jo ennen viittä aamulla. Töistä lähdin klo 12 kotiin valmistautumaan ja jo klo 14 olin tyttöjen kanssa Goodmanissa. Ensiksi haimme ihanien yhteistyökumppaneiden vaatteet ja asusteet muotinäytöstä varten. Ihanaa, että näin pitkästä aikaa mun koulukaverin Janiinan, joka oli päässyt töihin yhdelle yhteistyökumppaneistamme. ♥ Ihana Janiina pääsi vielä tsemppaamaan mua myöhemmin näytökseen ja ottamaan kuvia ja videoita esiintymisestäni.
Muotinäytös starttasi klo 17 keskusaukion lavalta. Aloitimme näytöksen numerojärjestyksessä Vilan vaatteilla. Vilan vaatteiden kanssa esittelimme myös Kultakeskuksen koruja. Kookenkä lahjoitti meille jokaiselle upeat korkkarit, itse sain hopeiset! Tämän jälkeen vaihdoimme aivan ihanat Changen bikinit sekä Kultajousen korut ja menimme jälleen yksi kerrallaan lavalle. Tämä kierros kuitenkin erosi muista, sillä vastasimme pienet bikinit päällä, jännityksen alaisena pariin kysymykseen. Lopuksi vaihdoimme Zazabellan iltapuvut ja tanssahtelimme ne päällä lavalla yksitellen, sekä viimeisenä yhdessä. Päivä päättyi lukuisiin valokuviin! ♥

Vilan vaatteet, Kookengän korkkarit sekä Kultakeskuksen kaulakoru ja Tommy Hilfigerin rannekello
Kuva: Jemina Hietanen. Mun ihanat kilpasiskot ♥

Viikko oli todella tapahtumarikas ja ihana. Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme; Kultajousi, Vila, Change Lingerie, Kultakeskus, Kauppakeskus Goodman, Zazabella, Kookenkä, New Hairstore, Carita Nyqvist ja Rantasipi Aulanko! 🙂 Ja erittäin iso kiitos myös meidän järjestäjille Studio Facella: Iris, Lena, Tiina ja Jemina, sekä tietty mun ihanat kilpasiskot!!

Ensi viikonloppu on jälleen täynnä mukavaa tekemistä: perjantaina mennään kiipeilemään Hugo Parkkiin klo 12 ja lauantaina vierailemme Mutkunmäen alpakkatilalla klo 15. Tervetuloa moikkaamaan meitä kaikkia!!

Missiterveisin,

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *