Miss Hämeenlinnan 2. perintöprinsessa kiittää ja kumartaa!

Moikka! Viimeksi kun kirjoitin meidän Miss Hämeenlinnan kiertueesta, niin kaikki tuntui olevan vasta alkanut. Takana oli pressikuvaukset ja ensimmäinen muotinäytöspäivä. Voi, että mitä kaikkea upeaa kiertue toi tullessaan.

9.6. perjantaina kiertueellamme oli Hugo Park -päivä. Päivä sisälsi siis kiipeilyä Aulangon köysikiipeilyradalla puiden korkeuksissa. Tämä päivä oli tosi kiva ja odotinkin sitä paljon, koska oon jo aikaisemminkin köysikiipeillyt Hyvinkään Sveitsissä. Mähän oon aikas korkeanpaikankammoinen, mutta Sveitsin seikkailupuistossa oon pahimmista korkeusfobioista onnistunut päästä eroon. En tajua vieläkään miten tein sen, mutta Hugo Parkissa uskaltauduin todella korkealle radalle, jonka huipensi noin 20 metrin vapaapudotus! Kuulin tuosta vapaapudotuksesta jo ennen kiertuettakin ja sovin jo mielessäni, etten siihen uskaltaudu millään. Se, että kaikki tytöt uskaltautuivatkin radalle sai myös mutkin mukaan. Muistan vieläkin kun eilisen kun istuin vapaapudotuksen reunalla silmät kiinni. Olin aivan varma, että köydet eivät pidäkkään kiinni ja putoan suoraan mahalleni maahan. Kaikki kuitenkin sujui hyvin ja hyppäsin silmät kiinni! Pudotuksen jälkeen koko kroppa tärisi ja olin tosi ylpeä, että olin voittanut pelkoni. Kaikki tsemppas mua tosi paljon ja oli niin yllättyneitä mun uskaltautumisesta, että jopa finaali-iltana mun pelkojen voittamista kehuttiin koko yleisön edessä. 😀

Kuva: Lauri Helkiö

Seuraavana päivänä eli lauantaina menimme vierailemaan Mutkunmäen alpakkatilalle. Tää päivä oli päivä mitä olin ehdottomasti odottanut eniten koko kiertueelta. Oon ihan mahdottoman eläinrakas ja oon ollut tekemisissä ihan pienestä asti jyrsijöistä navetta eläimiin. Tää päivä ei kuitenkaan alkanut kauhean hyvin, sillä kun olin lähdössä ajamaan kohti Hämeenlinnaa, niin huomasin, että auton avain oli jäänyt auton virtalukkoon ja ovet tietysti lukossa. Soittelin jo ympäri Hyvinkään lukkoseppäliikkeitä, mutta tottakai lauantaina hinnat olivat ihan älyttömiä eikä se olisi onnistunut millään. Kun olin jo ihan itkun partaalla luovuttanut vara-avaimen etsinnän ja päättänyt, ettei päivästä tulisikaan mitään niin mun poikaystävä ilmoitti, että oli jotenkin onnistunut ”murtautumaan” meidän autoon ja saanut oven auki!! En vieläkään tajua, mutta oon niin kiitollinen. Puoli tuntia myöhässä pääsin perille vihdoin. Mutkunmäen -tilalla oli alpakoita, laama, välimeren aaseja sekä shetlanninponeja. Pääsimme myös moikkaamaan omistajien kahta mäyräkoiraa päivän päätteeksi! Aloitimme päivän ponien taluttamisella ja päätimme kivaan metsälenkkiin, joka vei lammelle. Se, että tuona päivänä oli lämmintä reilu 20 astetta ja täysaurinko oli aivan parasta. Päivä vietettiin kokonaan ulkosalla, joten kyllä kelpasi. Ei edes harmita, että päivä on jo takana, sillä sovimme tilan omistajien kanssa, että tulemme Emman kanssa tilalle töihin jossain vaiheessa. Can’t wait!! ♥

Välimeren aasi nimeltään Karkki.
Lammella uitettiin poneja sekä alpakoita!
Emman kanssa poseerattiin Madonna ja Kasper -alpakoiden kanssa.

Viime viikon tiistaina kiertueellamme oli Parolantien Kukkapalvelu -päivä. Valitsimme aivan ihanasta kukkaliikkeestä lempparikimput ja otimme jokaisesta kuvat Kukkapalvelun omaa suosikkityttö -kisaa varten. Kukkakauppa oli täynnä upeita kimppuja ja kukkia, joten oli todellakin valinnan vaikeus valita se lempikimppu. Valitsin lopulta vaaleanpunaisen kimpun pioneereja, koska onhan vaaleanpunainen lempivärini.
Parolantieltä lähdimme Goodmanin Kultajouseen, missä valitsimme lempikorumme. Tehtävämme oli kuvata kuvat liikkeen omien korujen kanssa, joista Kultajousi loppujen lopuksi valitsee suosikkityttönsä myös. Kultajousesta suuntasimme kohti Hämeenlinnan Raatihuonetta, missä kuuntelimme mielenkiintoisen luennon Hämeenlinnan historiasta nykypäivään. Esittelyn veti kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, joka tarjosi meille vieläpä skumpat mansikoilla. Päivä päättyi moniin kuviin upeassa Raatihuoneessa.

Kuva: Lauri Helkiö
Mun Kultajousen lempparikorut oli söpöt pienet kultakorvikset ja -kaulakoru.
Raatihuoneella. Keskellä kaupunginjohtaja Timo Kenakkala.

Finaalimme oli 16. päivä, eli viime viikon perjantaina. Pitkä päivä alkoi Goodmanin New Hairstoressa, missä kampaajat tekivät meille kauniit nutturakampaukset. Tästä jatkoimme Cumulus Resort Aulangolle, missä Carita Nyqvist teki meidän finaalimeikkimme. Vaikka meikin jälkeen olikin monta tuntia ennen koreografien käymistä, aika kului tosi nopeasti! Kerkesimme käydä syömässä tosi hyvää ruokaa ja loikoilla hetken hotellihuoneessamme. Kuudelta starttasi finaalin läpikäyminen ja seitsemältä tuomaristohaastettelut. Tuomareita taisi olla 13 ja haastattelut suoritettiin kokoushuoneessa bikinit päällä. Olin päättänyt pitää pään kylmänä iltaan asti, mutta odottaminen kuitenkin laukaisi jännityksen juuri ennen haastattelutilannetta. Kuitenkin haastattelu sujui mielestäni hyvin, sain kerrottua todella paljon itsestäni, vaikkakin ääni tärisi jännityksestä ja joitain tärkeitä asioita unohtuikin.
Kun kaikkien haastattelut oli suoritettu, kävimme vielä haukkaamassa pientä iltapalaa, ettei kukaan kuukahda kesken finaalishowtamme. 😀 Yhdeksältä olimme vaatteidenvaihto -huoneessamme ja puoli kymmeneltä alkoi finaali. Aloitimme näytöksen Dansöksen sporttivaatteilla sekä Fenno Optiikan aurinko- ja silmälaseilla. Sitten koitti se jännittävä bikinikierros, missä juontajamme Taru Sokka veti hatustaan pari kysymystä kun olimme lavalla yksitellen. Bikinikierroksen jälkeen vaihdoimme Zazabellan juhlapuvut ja saimme hetken odotella kun tuomarit olivat vetäytyneet miettimään lopullista päätöstään. Kierroksiemme välissä oli tanssiesityksiä ja Henriikka Roon tankotanssiesitys, mitä seurasimme tyttöjen kanssa oven raosta. Pakko sanoa, että vau!

Hotellihuoneella hetki ennen finaalia.

Finaalimme päättyi juhlapukukierrokseen, missä ensin kävimme tuttuun tapaan yksitellen lavalla ja lopuksi tulimme kaikki yhdessä ja jäimme rivissä odottamaan illan tuloksia. Ensiksi palkittiin suosikkitytöt. Kultajousen sekä Mutkunmäen alpakkatilan suosikkityttö oli Emma Nordvall, Parolantien suosikkityttö Iiris Yli-Kaatiala ja Choicelyn yleisönsuosikki -kisan voitti Melinda Mäkinen. Suosikkitytöt kukitettiin ja yhteistyökumppanit palkitsivat myös mahtavilla palkinnoilla. Sitten kruunattiin finaalikolmikko. Ja 2. perintöprinsessaksi kruunattiin minut!! En edes tajunnut sillä hetkellä, mitä kaikkea se tarkoitti. Olen superkiitollinen ja onnellinen! 1. perintöprinsessaksi kruunattiin Suvi Karttunen, onnea ihana Suvi, oot niin kaunis ulkoisesti kuin sisäisesti. Me vielä Suvin kanssa matkasimme samalla junalla aamulla Hämeenlinnaan, kun Suvi asuu vieressä Riihimäellä. Ihan tietämättöminä mitä ilta tuo tullessaan. 😀 Ja sitten oli voittajan vuoro. Miss Hämeenlinna 2017 on Iiris Yli-Kaatiala! Ähtäristä kotoisin oleva Iiris oli aivan hämillään kruunaustilanteessa, eikä meinannut edes tajuta ottaa palkintoja vastaan. 😀 IHANA! Onnittelut vielä ihanalle Iiirikselle, oot niin voittosi ansainnut! Me kolmistaan luvataan tuoda paljon hyvää Hämeenlinnaan. Halutaan olla tapahtumissa mukana, tehdä myös vapaaehtoistyötä sekä ajaa tärkeitä asioita.

Minä 2. perintöprinsessa, Miss Hämeenlinna 2017 Iiris sekä 1. perintöprinsessa Suvi Karttunen.

Tästä postauksesta tulikin aivan mahoton romaani ja kiitän jos tänne asti pääsitte. 😀 Haluan vielä kiittää koordinaattoriamme Iris Ojalammia, joka mahdollisti kaiken kiertueellamme. Studio Facen Lenaa, Tiinaa ja Jeminaa, jotka järjesti myös kiertuettamme ja oli mukana tsemppaamassa meitä. Ja mitä meidän kiertue olisi ollut ilman yhteistyökumppaneita, jotka tarjosi paljon aktiviteetteja kiertueellemme. Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisempänä KIITOS upeat kilpasiskot!!! Minä olisin palkinnut jokaisen teistä jos oisin voinut. Niin kauniita ihmisiä harvoin tapaa elämässään. Tavataan ehdottomasti vielä!

Kiitos ja kumarrus,

Facebooktwittermail

23 kommenttia “Miss Hämeenlinnan 2. perintöprinsessa kiittää ja kumartaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *