Kaunis, kauniimpi, Miss Reval.

Huh, aika rientää nopeasti. Reilu viikko sitten tunnelmat olivat kutakuinkin tälläiset:

Iltapuku: check, korkkarit: check, meikit: check ja sit menoks ! Taksilla kohti Katajanokan terminaalia, josta oli tarkoitus aloittaa upeiden FitNetin leidien kanssa matka kohti Kati Kokkosen luotsaamaa Miss Reval kutsuvierastilaisuutta ja Tallinnaa. Mieletön ja ehtiväinen tehopakkaus tuo Kati. Tästä todisteena myös Ilta-Sanomien tuore artikkeli.

 

Matka

 

Kerrankin tää treenipirkko sai hyvän syyn laittaa ylleen muutakin kun joogapöksyt ja yli-ison hupparin. Matkaan lähdimme Viking Linen M/S Viking XPRS-lautalla. Terminaalissa oli paljon finaaliin tulijoita, joten tuttuja kasvoja vilisi siellä täällä. Lauttamatka kesti vain pari tuntia. Itseasiassa aika tuntui todella paljon lyhyemmältä, sillä seura oli huippua ja laivan kahvilassa oli mahtavaa vaihdella kuulumisia muiden bloggareiden kanssa. Ja kuten arvata saattaa me naiset löydettiin itsemme melko pian tax-freestä ja mistäs muualtakaan kuin meikkien ja kosmetiikan parista, joita muuten oli aikamoinen valikoima 😉

 

Matka

Pokkasimme Tallinnan satamasta aivan mahtavan taksikuskin, joka sitten toimikin meidän ”hovikuskina” koko reissun ajan. Ensimmäisenä taksikuski sai kuskata kahdeksan nälkäistä naista syömään Tallinnan vanhaan kaupunkiin ravintola Porguun. Tallinnan päässä yövyimme upeassa Hilton Park hotellissa. Moderni, hienostunut ja tyylikäs ovat adjektiiveja, joilla tätä hotellia kuvailisin. Tila sopi siis mitä parhaiten missifinaalin pitämiseen. Pikaisen ympärille vilkaisun jälkeen säntäsimme hotellihuoneeseen laittautumaan, jotta ehtisimme ajoissa. Finaali nimittäin kuvattiin tv:seen ja sieltä ei sopinut myöhästyä. Punat huuliin ja hissiin. Oli aivan luksusta, että tapahtuma järjestettiin samassa paikassa, jossa yövyimme.

Huulet

 

Ihmiset olivat todella panostaneet pukeutumiseen ja oli ihana bongailla toinen toistaan kauniimpia mekkoja. Finaalissa upeat missit esittelivät mm. upeita mekkoja ja omia erikoistaitojaan. Show oli todella viihdyttävää seurattavaa. Kaikki sujui loistavasti ja illan päätteeksi kolmelle kaunottarelle painettiin kruunut päähän. Miss Reval tittelin voiton vei Karina Prants. Jatkoimme iltaa FitNetin mimmien kanssa illallistaen. Lopulta nukkumatti voitti matsin ja höyhensaaret kutsuivat. Hotellissa tulee aina nukuttua niin hyvin.

 

FitNet Bloggaajat

 

Reissun kruunasi aivan huikea aamiainen. Voisinpa melkein sanoa, että yksi parhaimmista hotelliaamiaisista, jonka olen tähän mennessä syönyt ja uskokaa pois, niitä on mennyt useita. Voin taata, että jokainen fitness- pirkko ja -jamppa löytää varmasti makroilleen sopivaa syötävää ! 😉

 

Aamupala

 

<3:PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *