Pitkän parisuhteen salat

 

Moikka moi! Mulla on ollut tässä pieni hiljaiselo. Johtunee pienestä kiireestä, jonka jälkeen tulinkin kipeeksi.. Just kun päätin, että nyt alkaa tavoitteellinen treenaaminen, niin ollaan oikein molemmat kunnon räkätaudissa Ronin kanssa. Mitkä on mun tavoitteet treeneissä? Mun nais ihanne on kurvikas ja lihaksikas nainen. Pakaraa ei ole koskaan liikaa, joten se on mun ikuisuus projekti. Hehe 😀 Jos mulla joku treeni jää välistä joskus, niin se ei ainakaan ole pakara treeni. Tottakai treenaan jokaista lihasryhmää yhtä paljon, mutta jotenkin ajatukset on aina pakarassa. Lauantaina 9.4 FitNet julkaisee uuden treeniohjelman Bikini Bible ja FitNet kuvastaa sitä näin:

”Haluaisitko kontin kuntoon kesäksi? Uusi fitnet.fi nettivalmennus BOOTY BIBLE julkaistaan lauantaina 9.4. Lataa akkusi ja valmistaudu, sillä treenit alkaa viikonloppuna!”

Mä ajattelin ryhtyä tähän valmennukseen ja katsotaan mikä berberi sieltä kuoriutuu kesää kohti! 😉

Booty Bible – tiimalasivartalon metsästäjän opas ja täydellisten pakaroiden raamattu. Linkki Booty Bible treeniin!

 

tumblr_n9nelbHCrh1sypfdmo1_1280
Instagram: EVA_ANDRESSA, joku päivä mulla on vielä samanlainen berberi!

 

fitness-transformation-eva-andressa-3
Perfection!

 

Tänään kävin kiropraktikolla Finnkiro:lla Tikkurilassa. Se oli mun ensimmäinen kerta ja voi veljet se oli siistiä!! Siis aivan sairaan hyvä fiilis jokaisen ruksautuksen jälkeen ja olo oli kuin uudesti syntynyt. Mua jotenkin jännitti sinne mennessä. Tai en oikeastaan ajatellut sitä kauheasti ennen kuin ruvettiin hommin ja rupesin hikoilemaan jännityksestä. Jep, kuvitelkaa kun kämmenet on ihan litimärät ja topista selkä ihan kosteana. 😀 No mikäs siinä ollessa, Olli oli todella mukava ja rento, joten se ei menoa haitannut.

 

Mutta itse aiheeseen. Nimittäin pitkän parisuhteen salat, no niitä ei ole! (Happy wife, happy life vai miten se menikään… ;D)  Jep mulla ei ole teille minkäänlaista kikka kolmosta miten saada parisuhde toimimaan. Me ollaan oltu Ronin kanssa kohta kahdeksan vuotta yhdessä ja monet meiltä kyselee usein miten me saadaan meidän suhde toimimaan. Jään usein miettimään tuota kysymystä. ”En mä vaan tiedä” on lause mikä pyörähtää mielessä. Tai no, kun sä olet parisuhteessa, sä kyllä tunnet sen tuleeko se toimimaan. Meillä iso osa on luottamus, varmasti ja toivottavasti kaikilla muillakin suhteissaan. Mutta myös se, että jos tilanne oikeasti vaatii jostain asiasta luopumisen, niin se tehdään ja ilomielin oman rakkaan puolesta. Mutta jos parisuhde on vain luopumista, niin siinä kannattaa miettiä onko se ihan oikein itseäsi kohtaan. Semmoinen sopiva balanssi. 😉 Me yritetään keksiä usein jotai hauskaa yhteistä tekemistä. Käydään treffeillä ja tehdään toisillemme yllätyksiä. Löysin noin 1,5vuotta sitten hauskan pelin joka oli tarkoitettu parsuhteessa oleville. Tää on maailman paras keksintö! Pelin nimi on 52 weeks of romance. Ostin sen 2014 vuonna joululahjaksi meille yhteiseksi ja pelin idea on kirjaimellisesti 52 viikkoa romantiikkaa. Tää peli sisältää 52 korttia joita raaputetaan esimerkiksi niinkuin meillä: joka sunnuntai. Yksi sunnuntai on minun vuoro ja toinen sunnuntai on taas Ronin vuoro. Aina kun olet raaputtanut kortin, niin sinulla on seuraava viikko aikaa toteuttaa se mitä kortissa lukee. Ihan sairaan hauskaa! 😀 Ja jep meillä tää peli on ollut jo 1,5 vuotta eikä se ole vieläkään loppunut. Matkan aikana tulee lomia ja matkoja ja joskus meillä on venähtänyt jopa kuukausi kun kortin toteutus on vaan unohtunut. Mutta mun mielestä se on just kiva, että tää on kestänyt näin kauan. Välillä kun miettii, että vitsit kun on ollut tylsä arki, niin muistaa, että ainiin kortin raaputus! Ja siinä meillä onkin viikonlopulle tekemistä! Tää on varmaan oikein kiva häälahja myös.

Linkki peliin!

 

IMG_20160406_164229
52 viikkoa romantiikkaa

 

IMG_20160406_164606
Raaputuskortit

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *