Missä olet motivaatio?

Niiiin ihanaa kun säät rupee selkeästi lämpenemään. Mulla on ollut niin paha sali treeni motivaatio pula että huh huh.. Mutta nyt kun paistaa aurinko, niin ulkona ollaan treenattu jos jonkinmoista. Se on parempi kuin ei mitään. Tiistaina kävin pururadalla lenkkeilemässä ja tein booty biblen ulkotreeni osion ja mulla on edelleen pakarat jumissa.. Mun mielestä ulkona on niin paljon kivempaa treenaa ja varsinkin jos on ihana sää. Ah ihana aurinko, sua on kaivattu!

Ollaan Ronin kanssa mietitty (tässä meidän vähän huonommassa salikaudessa), että aloitettaisiin uusi harrastus ja ensimmäisenä tuli mieleen Crossfit. Se olis siitä hyvä kun tunnille on mentävä silloin kun se on ja mikä parasta, siellä on aina ohjaaja/PT! Hintaa siinä on vähän enemmän ja ennen kuin voi aloittaa treenaamisen, niin täytyy käydä ’on ramp’ kurssi. Se on ollut syy miksi ei olla heti päästy alkuun, koska tää ’on ramp’ kurssi olis 250e, joten suunnitteilla olisi, että ensi palkasta sijoitetaa siihen. 😉

Mulla on ennen tepsinyt motivaatio pulaan ihan pelkästään se, että käyn ziigaa instagramissa joitai fitness kuvia ja se on siinä. Juoksen jo salille. Tällä hetkellä kun katon niitä kuvia, mä tunnen kuinka sohvan tyynyt ja peitot hivelee mun pakaraa ja pitää mua hyvänä.. Eli nyt on vaan enään kyse siitä, että joku pakottaisi mua treenaa. Nyt on hyvin huono itsekuri meneillään siis..

motivation

Torstaina käytiin koirien kanssa lenkkeilemässä metsässä ja uittamassa niitä ja koirat oli aivan zippi tai ainakin melkein. 😀 Se on maailman paras tunne kun saat koirasi väsyneeksi. Toisaalta mun koiran, Fränkin väsyttämiseen ei todellakaan riitä tunnin kävelylenkki. Siihen tarvitaan lisäksi tunnin uintia vähintään ja vähän aivojumppa reeniä. Tai voisin oikeastaan sanoo, että ei tota saa ikinä väsytettyä totaalisesti.. Piru vie.

Spike on naapurini, hyvän ystäväni koira. Amstaffi pitbull mixi. :)
Spike on naapurini, hyvän ystäväni koira. Amstaffi pitbull mixi. 🙂
Fränki aka Fränä. Saku ajokoroira mixi. My Man! :)
Fränki aka Fränä. Saku ajokoroira mixi. My Man! 🙂

Mutta nyt ulos ottaa bronkkoo, josko sais vähän väriä pintaan. Ja ainiin!! Mä värjäsin tukkani tummaksi! Tää on niin outo, mut kai tähän tottuu? Hah. 😀

Mitä tykkäätte? :)
Mitä tykkäätte? 🙂

 

Facebooktwittermail

7 kommenttia “Missä olet motivaatio?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *