Miss Helsinki 2017 Finaali

Eilen oli Miss Helsinki 2017 finaali ja ajatella, että siitä on jo vuosi kun mä olin siellä lavalla?? Huh huh aika menee nopeasti.

Tietenkin paikalle oli päästävä ja piti pukea jotain parempaa seppälää, joten päätin laittaa päälleni virosta ostetun mekon ja laittauduin kaikessa rauhassa varmaan KOLME TUNTIA?!? Siis hyi, en tajuu miten mulla meni noin kauan, mutta se oli toisaalta ihan kivaa. Meikkasin oikein hitaasti, laitoin tukan jne.

img_20170106_230716
Mekko: www.hippster.ee

Juuri kun olin viittä vaille valmis huomasin, että mullahan on mennyt korkolaput rikki Louboutineissa ja mä vihaan yli kaiken kun korot kolisee sellaisella ikävällä äänellä. Hyhh.. No ei auta kuin lähteä äkkiä ajamaan jumboon suutarille vaihtamaan korkolaput. Onneksi siinä ei mennyt kuin 15min ja sitten matka jatkui kohti Helsinkiä Mailiksen luo.  Mailikselta suunnattiin vanhalle ja ei mennyt kauaa kun show jo alkoikin. Ja herranen aika mikä fiilis!! Kädet meni aivan kananlihalle ja koko viimekausi pyörähti sekunneissa mielessä! ”Wautsi, tänään mä olen nauttimassa toisella puolella lavaa ja ei tarvitse jännittää yhtään. ;)” Itseasiassa mua jännitti ja aika paljonkin tyttöjen puolesta, jotenkin kun tietää mitä se on, niin toivoin vain heidän parasta ja että jokainen näyttää helvetin hyvälle!

Shown loputtua suurin osa siirtyi showroomin puolelle ja mä hiivin kotia kohti. Jotenkin ei enään nappaa bailaaminen. Tuntuu, että haluan mielummin panostaa kunnon yöuniin ja niin mä taisinkin tehdä. Aamulla herätessä klo 11 kävin vain syömässä ja menin takaisin sänkyyn ja heräsin seuraavan kerran nälkään klo 16?!? No tulipahan nukuttua.

Ruokailun jälkeen saatiin hyvä idea ja lähdettiin kuusijärvelle pulikoimaan avantoon. Ja vesihän oli todella lämmintä, siis jos vertaa ulkoilmaan. 😉

img_20170106_200338

Hyvää loppiaista kaikille!

<3: Nora

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Miss Helsinki 2017 Finaali

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *