Lomalle ja vähän äkkiä..

Nostan hattua jokaiselle blogaajalle, joka blogaa PÄIVITTÄIN?!? Mulla on ollut nyt niin paljon töitä, että kun pääsen kotiin syön jotain pientä ja sit onkin jo hirvee kiire treeneihin. (Ainiin, me aloitettiin Ronin kanssa Crossfitti mitä mietittiin silloin pitkään ja mä oon tykännyt tosi paljon! :)) Treeneistä sit kaupan kautta kotiin kokkailemaan, siitä hetken kuluttua koiran väsyttämistä jossain muodossa ja sit taas kotiin syömään ja sitten onkin jo nukkumaan meno aika.. Kavereitakin pitäisi välillä nähdä ja parisuhdettakin pitäisi pitää yllä.. Aamulla  alkaa sitten sama rumba. Mulla saattaa olla helposti 12-14h tukka putkella menoa.

Mulla alkaa loma kahden viikon kuluttua, luojan kiitos.. Oon niiiin loman tarpeessa! Ollaan tässä suunniteltu mun veljeni ja Ronin kanssa, että lähdetään autolla road tripille eurooppaa pitkin ajelemaan, päämääränä Kosovo ja Albania. Ei olla vielä oikein päätetty, että mentäisiinkö suorinta reittiä Kosovoon vai jäätäiskö vaikka yhdeksi päiväksi esim Budabestiin, hmmm.. Mä en ole käynyt kosovossa kahteen vuoteen ja mulla on ihan hirveä ikävä sinne. Tää on niin outoa, nimittäin muistan aina pienenä kun menimme koko perheen kanssa sinne lähes koko kesäksi, niin vihasin sitä yli kaiken. Se oli aina aivan kauheeta kun kaikki kaverit on täällä Suomessa ja mä joudun lähtee jonnekkin hemmetin Kosovoon.. 😀 Mä olen Suomessa syntynyt, joten mulla ei ollut kosovossa oikein kavereita muodostunut. Ravasin siis äitin messissä sukulaisista sukulaisille, voitte kuvitella kun Nora 12v oli oikein innoissaan.. Muistan kun kerran kiukuttelin niin paljon, että aikaistettiin mun paluulentoa. Sori Äiti <3

Voisin kirjoittaa ensiviikolla Crossfitistä mikä tosiaan aloitettiin tossa toukokuussa! On ollut nimittäin ihan sairaan hauskaa, me ollaan digattu! Ja oon miettinyt nyt tosi paljon kuinka tärkeetä on pitää kropasta huolta varsinkin kun urheilee. Mä oon nimittäin laiminlyönyt palautumista ja kehonhuoltoa todella paljon ja oppinut nyt kantapään kautta, like always.. 😀

Xoxo Nora <3

PS. Mua voi seuraa snäpissä nimellä: nnorasadiku, siellä on päivittäin kaikkea skeidaa ja IG: norasadiku_

Snapchat-3803992866669287144

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Lomalle ja vähän äkkiä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *