Friendsgiving

Heippa,

 

Viime viikolla vietettiin Thanksgiving juhlaa, ja päätimme kaveriporukalla että järjestämme oman dinnerin ystäväni mökillä. Oli super rentouttavaa päästä hetkeksi pois kaupungin hulinasta, vaikkakin vaan yhdeksi yöksi. Mökki on suht lähellä, joten ei tarvinnut kovin pitkää ajomatkaa onneksi. Kävimme Pinjan kanssa ottamassa lauantaina muutamia kuvia todella kauniissa auringonlaskussa lähikulmillani, ja sieltä sitten suuntasimme auton kohti mökkiä. Kuvista tuli muuten tosi hienoja, en malta odottaa että ne saan Pinjalta. Se on kyllä multitalentti tämä nainen, hänellä on silmää kaikelle visualiselle, kuten valokuvaukselle.

thanksgiving6

thanksgiving5

thanksgiving3

Tytöt olivat jo loihtineet illallisen kun saavuttiin paikalle. He olivat koristelleet paikan itse metsästä haetuilla havuilla, ja muutenkin kokonaisuus oli tunnelmallinen. Menuna meillä oli:

  • Kalkkunaa perinteisillä täytteillä
  • Ehkä hieman epäilyttävän näköistä bataattivuokaa vaahtokarkeilla 😀
  • Lihapullia ja samettista perunamuusia
  • Leipäjuustosalaattia ja vihreitä papuja
  • Puolukkahilloa ja ruskeakastiketta lisukkeeksi
  • Tuoretta leipää voilla
  • Jälkkäriksi omenapiirakkaa vaniljakastikkeella ja limejuustokakkua

Ah, ruoka oli niin hyvää ja sitä tuli syötyä ihan liikaa. No mutta niin se ehkä kuuluukin tälläsissa juhlissa 😀

thanksgiving9

thanksgiving7

thanksgiving8

Oli niin rentouttavaa juoda punaviiniä takkatulen ääressä ja nauttia hyvästä seurasta. Mä olen muuten aina vihannut punaviiniä, olen ollut valkkari ihminen henkeen ja vereen, mutta tänä talvena olen ruvennut tykkäämään siitä. Löysin myös tosi hyvän punaviinin, joka näkyy kuvissa. Se on juuri sopivan vahvuinen mulle, tuoreelle punaviinin ystävälle 😀

thanksgiving4

thanksgiving-artikkeli

Dinnerin jälkeen ohjelmassa oli oman käden askartelu, johon piti kirjottaa mistä on kiitollinen tänä vuonna. Jokaisella sormella oli oma kategoria. Kävimme kaikkien kädet läpi yksitellen ja kerroimme niiden tarinan. Sopi hyvin aikaisempaan postaukseen, että mietti mistä on kiitollinen ja onnellinen. Ehkä se oli viime viikon teema kaiken kaikkiaan. Tässä minun kiitollisuuden aiheeni vuonna 2016:

  1. Person: Ystäväni Tiina, olen onnellinen että hänestä on tullut mulle todella läheinen ja voin puhua hänen kanssaan ihan mistä vaan. Hän aina kuuntelee ja on auttanut minua kuluneen vuoden aikana paljon kaikessa. Nauramme aina vatsat kippurassa toistemme jutuille ja olemme muutenkin samalla aaltopituudella.
  2. Place: Sofia, Bulgaria. Kävin hyvästelemässä isovanhempani heidän haudallaan, ja vaikka ikävä oli kova ja tuntui pahalta, opin nauttimaan tästä kaupungista<3
  3. Experience: Miss Helsinki finaali. Tein kaikkeni tätä päivää varten, menin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, heittäydyin ja ylitin itseni. Tutustuin upeisiin ihmisiin ja sain kokeilla asioita joita en ole ennen tehnyt. Sain myös tätä kautta mahdollisuuden kirjottaa blogia, joka on ollut haaveena pitkään.
  4. Accomplishment: Valmistuminen Restonomiksi ammattikorkeakoulusta. Pitkä ja kivinen tie, mutta se palkittiin kesäkuussa kun sain paperit käteeni.
  5. Freestyle (eli sai vapaasti valita mistä on kiitollinen): Olen ylpeä ja onnellinen siitä, että saan mahdollisuuden lähteä töihin ulkomaille. Vaikka pelottaa hyppy tuntemattomaan, otan riskin ja uskon sen tuovan minulle todella paljon elämänmittaisia kokemuksia ja muistoja. Ja parasta tässä se, että saan tehdä kaiken tämän rakkaan ystäväni kanssa<3

 

<3: Mariela

 

 

 

Facebooktwittermail

24 kommenttia “Friendsgiving

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *