Hei hei mitä kuuluu?!

Niin se syksy sieltä pikkuhiljaa hiipuu ja on aika päivittää vähän kuulumisia tännekkin. Rehellisesti sanottuna en oikein edes tiedä mitä tähän nyt pitäisi kirjoittaa..

Viimeisin kirjoitus on tosiaan toukokuulta aktiivilomasta Kreetalla ja sen pääset lukemaan tästä. Tuon jälkeen vedin koko kesän ohjauksia, mutta muuten olin aika lomalla koko mimmi. En siis juurikaan tehnyt mitään muuta kuin ne pari ohjausta per päivä, niin että sain kuitenkin leivän pöytään (lue; kaikki säästöt käytetty säästötililtä :D). Jotenkin motivaatio työntekoon oli täysin hukassa ja mietin, että mikä on se oma juttu mitä haluan tehdä. Olen nyt vähän säntäillyt joka puolella ja tehnyt sitä sun tätä, mutta nyt vihdoin se oma juttu alkaa selkiintymään ja näin ollen myös motivaatio siihen kasvamaan. Toisaalta myös sen puolesta oli hyvä ottaa iisimmin, että nyt jaksaa taas painaa sata lasissa unelmia kohti.

Onneksi olen kuitenkin tässä pikkuhiljaa alkanut löytämään balanssin ja oppinut tunnistamaan milloin pitää himmata tahtia. Noin vuosi sitten syksyllä olin kunnon stressipallo ja kroppa oikutteli niin ettei treenaamisestakaan tullut yhtään mitään. Keväällä pystyin pikkuhiljaa lisäämään treenitehoja ja kävin Crossfitin On Ramp -kurssin. Vaikka laji veikin sydämeni saman tien, meni minulla hetki jotenkin sisäistää laji kunnolla tai löytää semmoinen sisäinen palo.. Sitä on vaikea selittää, mutta jotain minussa tapahtui kesän aikana ja tällä hetkellä motivaatio ja tavoitteet ovat korkeammalla kuin koskaan ja olen niin onnellinen, että pystyn vihdoin treenaamaan kunnolla. Kokeilkaa ja etsikää siis sitä oma lajia ja omaa tapaanne liikkua, jolloin liikunnasta nauttii eikä siitä ainakaan tule mitään pakkopullaa.

Tiivistettynä siis kaikki on oikein hyvin vaikka olenkin kaiken suhteen ollut vähän hukassa ja motivaatiopulassa koko likka. 😀 Mutta niin kuin aina syksyn tullessa omat tavoitteet alkaa selkenemään ja motivaatiota löytymään ihan uudella tavalla. Syksy on jotenkin aina uuden alun aikaa ja tuntuu siltä että kaikki on mahdollista!

Töiden suhteen syksylle on luvassa yksilö- ja pienryhmävalmennuksia sekä entistä enemmän some ja blogi hommia mistä olen todella innoissani. Myös omat treenit on lyöty lukkoon ja niistä ei luisteta!

Mitä sulle kuuluu, miten kesä meni? 🙂

-M

ps. Polkaistaan yhdessä Noora Kenttämaan ja Delight Finlandin kanssa syksyn treenikausi käyntiin Ilmaisilla ulkotreeneillä Käpylässä Leikkipuisto Intiassa, lauantaina 26.8. klo 11! Tässä linkki (aukeaa uuteen välilehteen) fb -tapahtumaan mistä voit käydä kurkkaamassa lisäinfoa ja klikkaamassa itsesi mukaan. 

Mikäli et näihin hippaloihin pääsen mukaan, niin voit hypätä suoraan syksyn treeniryhmään, mikä pyörii 4.9.-30.11. aina maantaisin ja torstaisin klo 18-19.

Mitä:

Syksyn ulkotreenit jatkavat siitä, mihin Miikun & Nooran kesätreenit jäivät. Luvassa monipuolisia kehonpainotreenejä raittiissa ulkoilmassa mahtavan ryhmätsempin kera. Monet harjoitteet tehdään aikaa vastaan, jotta jokainen voi vaikuttaa treenin kovuuteen itse. Meidän treeneihin on jokainen tervetullut, kuntotasosta huolimatta!

Sisältö:

  • Suljettu ryhmä facebookissa, jossa voi keskustella ja valmentajille voi heittää kysymyksiä liikuntaan ja ravintoon liittyen.
  • Vaihtelevat ohjatut ulkotreenit, jossa pääpaino kehonpainoharjoittelussa. Monipuolisuutta tuovat mm. kahvakuulat sekä TRX.
  • Henkilökohtainen treeniohjelma niin kotiin kuin kuntosalille.

Hinta: 

Treenit 1 kerran viikossa 199 € (yhteensä 13 treeniä)

Treenit 2 kertaa viikossa 339 € (yhteensä 26 treeniä)

2 viikon kokeilukortti 65 €

Maksutapa: Lasku, Smartum, Ticket Mind & Body

Milloin: 

4.9.-30.11.2017

Maanantai klo 18-19 / Ohjaaja: Noora Kenttämaa

Torstai klo 18-19 / Ohjaaja: Miira-Mari Muukkonen

Missä:

Leikkipuisto Intia (Intiankatu 44) ja sen lähialue.

Miten mukaan:

Laita sähköpostia, miira-mari@outlook.com;

Omat yhteystiedot, kerro minkä treenikortin valitset (jos valitset treenit 1 x viikossa, mihin treeniryhmään pääasiallisesti osallistut, ma vai to) sekä maksutapasi.

Facebooktwittermail

27 kommenttia “Hei hei mitä kuuluu?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *