Onnellisimmillaan ihminen on eläessään omannäköistään elämää.

Tsau ja kaunista kesäkuun alkua!

Olen taas palannut Blogeilun maailmaan , minulle tarjoutu mahdollisuus päästä olemaan yksi Fitnet.fi bloggaajista ja halusin ehdottomasti olla messissä! Fitnet.fi tiimin on ihan mielettömän insipiroiva ja pidän kunnia asiana sitä että saan olla mukana!

No mistäs tuun sitten kirjottelemaan ?

Tällä kertaa tulen käyttämään blogiani myös omana päiväkirjanani missä voin käydä omia fiiliksiäni ja tuntemuksiani läpi.  Haluan päästää lukijani mahdollisimman lähelle omaa elämäntapaani ja fiiliksiäni ja päiväkirjamaisesti kirjoittetuna uskon sen onnistuvan parhaiten !  (En oo ikinä ollut kovin hyvin kirjoittamisessa, pisteet ja pilkut tulee varmasti myös tulevaisuudessa olemaan viturallaan ja oikeinkirjoituskin ei aina oo taattua , joten pahoittelut jo valmiiksi siitä 😉 Tiedossa siis hyvin kirjavaa Lifestyle settiä laidasta laitaan!

Tekstini tulevat siis varmasti hyppelehtimään laidasta laitaan kaikkien creailuideni ansiosta. Haluan kirjoittaa rakkaasta työstäni GROOM parturina ja siitä kuinka oon hurahtanut tutkimaan miesten maailmaa .

Pohdin  yrittäjyyttä, omien vahvuuksien löytämistä ja niiden käyttämistä matkalla kohti unelmiaan.

Isossa osassa  liikunta ja terveellisen ruuan merkitystä sekä henkinen hyvinvointi. Ja miten se näkyy omassa arjessani!

Fitness urheilu mitä se merkitsee minulle? ja tullaanko minua viellä näkemään kisalavoilla?

Myös oman itseni kehittäminen ja sen kultaisen keskititen etsimistä elämäni  eri osa alueilla

.Paljon positiivista asennetta,   perus säheltämistäni  ja kaikkea hassun hauskaa… Tervetuloa seuraamaan  matkaani!

IMG_2673

Luonne -tahto vastata omasta elämästä- on kaiken itsekunnioituksen lähde. -Joan Didion

11108664_10153328834788290_274523543638070491_n

Kesä on ihanaa aikaa ku saa herkutella tuoreilla marjoilla ja hedelmillä<3

Olen luonteeltani unelmoija , hetkestä nauttija , hyvin nälkäinen ahmimaan elämää,  tykkään haastaa itseäni ja  kokeilla uusia juttuja.

Minulla on tavoitteita ja loputon Do To-lista mitä haluaisin ja aijon  tehdä. Kuulen usein sanottavan että ota iisisti ja ei aina tartte olla miljoona rautaa tulessa eikä kaikkialla tartte olla tai kaikkea kokeilla?

Ehkä sanoisin itseäni  jopa välillä ylisuorittajaksi ( jos en aina ni ainakin suurimmaski osaksi), tiedättehän sellainen kaikki tai ei mitään tyyppi. Koko ajan kauhee kiire mutta minne?

Enkä pidä sitä ollenkaan huonona asiana, päin vastoin. Mutta mikä on riittävästi ja millon on oikea aika olla armollisempi itselleen ?

”Semmoinen mä vaan oon ja oon aina ollutkin.” Sen ansiosta oon saanut ympärilleni ihania ihmisiä kenen matkassa oon saanut olla mukana ja ketkä on tehnyt myös minun matkastani onnellisen ja arjestani värikkään.Olen erittäin kiitollinen siitä<3

Kuitenki kuluneen puolen vuoden aikana olen kuitenkin tietoisesti hidastanut pohtimaan ja tutkimaan asiaa enemmänki.

Viime syksynä päättyneen kisakauden jälkeen takki oli aika tyhjä, ihan ku olis pudonnut hetkeks ihan tyhjyyteen.  Kroppa ja mieli huusi lepoa. Jatkuva suorittaminen ja väkisin eteenpäin puskeminen väsytti tän mimmin kokonaan ja sillon tiesin et nyt on päästettävä hetkeksi irti, irti minuutti aikatauluista ja tehdä asioita mitä minä haluan tehdä just sillon kun hyvältä tuntuu kehoa ja mieltä kunniottaen, täysin fiilis pohjalta!

Pieni hidastaminen on tehnyt mulle tosi hyvää ja olen kirkastanut ja pysähtynyt miettimään itselleni tärkeitä asioita, miettinyt omia vahvuuksiani ja sitä miten haluan käyttää niitä. Niin arjessani kun urheilussa.

Hidastamalla en ny tarkoita sitä että olisin heittänyt  hanskat tiskiin ja syljeskellyt kattoon. . Lähinnä olen miettinyt lähivuosien tavoitteitani uusiksi  , mitä ne merkkaavat minulle? Ja ovatko ne kohtuullisia? Mistä saan voimaa ja ennen mikä auttaa voimaan sisäisesti hyvin etten väsy. Että muistaa elää hetkelle ja arvostaa jokaista askeltaan kohti päämäärää.

Jatkuva sähleltäminen menee helposti överiksi, ennen ku itse huomaakaan…   Yhtäkkiä  tavoitteita alkaa olemaan kaikessa tekemisessä ja niistä tulee ehdottomia , kun vauhti kiihtyy kiihtymistää  ja sillon  vaikea pysähtyä kuuntelenmaan kehonssa viestejä ja ennemmin tai myöhemin siitä seuraa uupuminen.Homma menee överiksi sillon kun tekemisestä puuttuu ilo tai se katoaa. Välillä on syytä myös miettiä, mikä ajaa niin kiihkeästi eteenpäin? ja riittäiskö joskus vähempiki?

11401249_10153328834923290_3131914898443173583_nWhatever makes you feel bad, leave it, whatever makes you smile, keep it!

Uskonki että yksi  hyvän elämän edellytys on oppia tuntemaan omat vahvuutensa ja järjestää elämänsä niin, että voi käyttää näitä vahvuuksia tärkeimmiksi kokemillaan alueilla.  Kaikessa ei tarvitse eikä voi  olla huipputekijä !Tavoitteita ja unelmia pitää olla ja niitä kohti kannustan jokaista menemään, matkalla pitää kuitenki  muistaa nauttia ja  iloita. Kaikki muu  seuraa kyllä perässä<3

Tälläistä settiä tällä kertaa…

Ens kerralla enemmän fiiliksiä tämän hetken treenaillusta ja syömisestä ja kuinka ne vaikuttaa arkeeni!

800_4246

Toivonki saavani toiveita postauksistani ? Mikä teitä kiinostaa ja mistä voisin kirjoittaa enemmän?

Marleen

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Onnellisimmillaan ihminen on eläessään omannäköistään elämää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *