Do whatever it takes to be the best version of yourself

Minkälaisia keinoja sä käytät itsesi kehittämiseen?

On vaatinut aikaa ja työtä että olen oppinut   luomaan unelmistani visioita ja nyt aion alkaa tehdä töitä toteuttaakseni visioni.

Tunnen isoa kiitollisuutta kaikesta tapahtuneesta ja kaikista niistä ihmisistä, jotka olen polulleni saanut. Olen kiitollinen ihmisistä, jotka ovat opettaneet mua. Myös siitä, että olen itse saanut opettaa muita olemaan rohkeita ja nähnyt monia onnistumisia. Yhdessä tekemisen meininki ja toisten jeesaaminen onkin asioita, minkä puolesta liputan!

 

 

10400262_10153879550233290_6898577034783648533_n

 

 

 

Voisin hehkuttaa viime vuottani loputtomiin ja kirjoittaa listan siitä, miten fiiliksissä ja kiitollinen oon kaikesta, mitä vuosi on mulle antanut. Kaikkine nauruineen ja itkuineen. Onnistumisineen ja epäonnistumisineen. Oon oppinut itsestäni niin paljon ja tänä vuonna aion sukeltaa vieläkin syvemmälle itsetuntemuksessa. Mitä paremmin opin tuntemaan itseni, sitä enemmän pystyn antamaan ympäristööni. Ja se on oikeastaan enää  ainoa asia, joka enää merkkaa mulle. Oon valmis tekemään mitä vaan saadakseni itsestäni parhaan minäni esiin ja haluan kannustaa muita samaan. Se on jotain paljon suurempaa ja tärkeempää, jotain minkä arvoa on vaikea määrittää ja jotain mitä rahalla ei pysty ostamaan. <3

Ootko sä kurkannut syvälle sisimpääsi tiedostaen, kuka todella oot? Ja mitä sä todella haluat?

Nyt on aika keskittää kaikki energia itseni kehittämiseen oikeastaan  elämän jokaisella osa-alueella. Henkisesti ja fyysisesti. Rehellisesti, aidosti ja kaunistelematta. Uskon vielä onnistuvani siinä ja tiedän, että se nostaa elämäni täysin uudelle levelille.

Mieli pysyy nöyränä, kun oivaltaa, että koko ajan on uutta opittavaa. Se on sitä lapsenomaista innostusta, jota ei aikuisenakaan saisi kadottaa.

Välillä mietin että  elämä on kuin jongleerausta: mitä enemmän tulee ikää mittarin, sen enemmän palloja heitetään ilmaan ja samalla vastuu ja paineet kasvaa. Sitten vaan katsotaan, kenen pallot tipahtaa ensimmäisenä.

Itse olen oivaltanut, että elämä on yhtä onnellisuuden harjoittelua, jossa välillä on sallittua epäonnistakin. Se kuuluu asiaan ja on itse asiassa hyvinkin opettavaista. Välillä kun kaikki pallot vaan putoaa. Sitten pitää päättää, mitkä pallot heitetään uudelleen ilmaan ja mitkä heivataan menneisyyteen. Jos haluaa uusia palloja megee, on väkisinkin luovuttava jostain vanhasta.

Loppupeleissä olemme kaikki samanlaisia reppanoita elämää tutkimassa. Etsien onnellisuutta, tasapainoa ja rauhaa.

 

10660112_10153879580433290_6017177221457210763_n

 

Tuetaan ja arvostetaan muiden matkaa. Autetaan niitä, jotka tarvitsee apua ja muistetaan myös itse ottaa apua vastaan. Mulla on jäänyt painavasti mieleen mietelause  ”Jos sulla ei ole sydäntä auttaa, sulla ei oo oikeutta arvostella”.

Kateellisuutta ja muiden ihmisten arvostelua on on täällä ihan liika. Se on rehellisesti IHAN perseestä , eikä vie ketään eteenpäin.

Koska oon yyber herkkä, yritän blokata kaiken mahdollisen negatiivisen energian elämästäni. Jos antautuisin negatiivisuudelle, se voisi viedä mut hyvinkin syvälle. En silti sulje silmiäni maailman menolta, vaan enemmänkin keskityn tekemään sitä, mihin pystyn vaikuttamaan ja pyrinkin tekemään sen mahdollsimman hyvin, jotta tekemisessessäni olisi aina mausteena positiivisia  viboja 😉

Maailma olisi paljon parempi paikka kaikille, jos jokainen meistä keskittäisi energiansa muiden asioihin puuttumisen sijaan omiin kuvioihinsa. Silloin jäisi tilaa kuulla oman sydämen ääni ja toimia intuition mukaan rauhassa ja tasapainossa. Kelatkaa kui mageita juttuja siitäki vois syntyä ? Minkälaista balanssia sä tavoittelet?

Huomaan keskustelevani usein  onnellisuudesta. Ja se on pistänyt pohtimaan paljon onnellisuuteen liittyviä asioita. Mulle on jäänyt mieleen erään viisaan miehen sanat: ”tämän päivän ihmiset sekoittavat usein onnellisuuden ja mukavuuden”.

Onnellisuutta ei saa pitää itsestään selvänä, vaan sitä on kehitettävä ja sen eteen pitää tehdä töitä. Mulle onnellisuus merkkaa kiitollisuutta ja tyytyväisyyttä pienistä asioista. Huolenpitoa, kosketusta ja hymyä. Vaikka unelmoin isoja ja isosti, mun onnellisuus koostuu aika pienistä asioista. Ehkä kyse on oikeesti enemmänkin asenteesta. Kaikesta huolimatta mä haluan ja jaksan uskoo ihmisten hyvyyteen ja se saa mut hymyilemään! Näen meissä kaikissa kauheesti potentiiaalia ja haluan tehdä sen parissa töitä. Välittäen ja kannustaen.

Mikä tekee sut onnelliseksi ?

Faith, hope , love and action

xoxo Marre

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Do whatever it takes to be the best version of yourself

 • Avatar
  24.2.2016 klo 12:32
  Kestolinkki

  Go Marre! Itsekkin pohtinut samoja asioita. Ja tää on kyllä niin totta. puss <3

 • Avatar
  25.2.2016 klo 08:18
  Kestolinkki

  Mut tekee onnelliseksi se, että uskallan tavoitella asioita, joista unelmoin. Mutta samaan aikaan pyrin pitämään tärkeistä arvoistani kiinni. Se on sellaista tasapainoilua, mutta onnistuessa hyvinkin täyttymyksellistä.

  Onnellisuus on päätöksien tulosta. Minkäläisen elämän elämme ja mitä asioita teemme sen kertovat ratkaisut, joita teemme. Tsemppiä ja kaikkea hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *