Uuden vuoden käynnistys yrityksessä sekä motivaatio asiaa

Moikka.

Toivottavasti teillä on lähtenyt jo uusi vuosi käyntiin.

Viikonloppu meni vielä rentoutuessa ja sohvalle käpertyneenä. Kävimme hieman kävellen pelaamassa biljardia ja moikkaamassa ystäviä.

Laiskuutta ja rentoutumista
Laiskuutta ja rentoutumista

Minun vuoteni on muuten kyllä lähtenyt käyntiin, mutta yrityksen kanssa se vaatiikin konkreettisempaa työtä. Vuoden 2015 loppu tuntui tukkoiselta ja omat ajatukset olivat muualla, kuin yrittämisessä (tarkoitan siis toiminimeä / omaa yritystä).

Nyt olisikin aika startata vuoteen ja pistää rattaat pyörimään.

Talvikin alkoi!
Vaikka kello vaille aamu 7 ja pakkaseen pitäisi pyrähtää niin jaksaa hymyilyttää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutama viikko olisi hyödynnettävää aikaa ennen reissua ja siitä alkaakin keikka kalenteri taas hälyttämään aktiivisemmin.
Vaikka minulle tulee kutsuja, pyyntöjä ja tarjouksia koskien työkeikkoja niin silti sovin esimerkiksi kuvauksia itse. Minulla saattaa olla jonkinlainen inspiraatio kuvasta jonka haluan toteuttaa portfoliooni.

Keikkojen lisääntyessä treenin / kehonhuollon tärkeys korostuu, koska usein mallin / promoottorin työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa – ei pelkästään ulkonäöllisesti vaan päivät ovat pitkiä ja usein myös liikkumista täynnä.

Motivaatio on korkealla tehdä asioita ja projekteja, olen tottunut siihen, että minulla on monta rautaa tulessa. Silti järjestän aikani niin, että ehdin viettää aikaa läheisten kanssa.

Projektit tuovat lisäksi energiaa. Pidän päivätyöstäni, mutta se on aika rutiininomaista ja hyvä niin. Siksi vastapainona onkin muuttuvia tilanteita ja paikkoja.

 

Sainkin vihdoin ja viimein itseni revittyä takaisin salille, teki todella hyvää henkisesti vaikka treeni olikin hieman lyhykäinen. Tästä on siis hyvä lähteä jatkamaan.

Totista hommaa tuo salilla käynti 🙂

 

Ihanaa viikonjatkoa!

Seuraavassa postauksessa juttua yrittämisestä, yrittäjyydestä ja mallimaailmaan ajautumisesta.

/ L

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *