Treeniä, treeniä = tankotanssia.

Mikä fiilis!!!

Tuntuu vihdoinkin siltä, että kroppa jaksaisi taas treenata kunnolla sitten yli 1,5 vuoden kituuttamisen jälkeen.

Aivan huippua! Nyt, kun vain löytäisi vielä ajan, että pääsisi kunnolla nousemaan tangolle.

 

Olen tosiaan treenaillut kotona lihaskuntoa sekä tankoa. Lihaskuntoa tulee tehtyä päivittäin vähän, tuntuu ettei aamut muuten lähde käyntiin, jos en hetkeä pumppaa vaatehuoneeni lattialla. Lisäksi tosiaan pyrin muutaman kerran viikossa kiipeämään tangolle, joka on olohuoneessani.

 

Eilen pääsin pitkästä pitkästä aikaa Fitnesspa:lle Keravalle tankotanssisaliin treenaamaan hetkeksi. En tosin ollut itse nyt opetettavana vaan pääsin itse koittamaan opettajan saappaita. Oppilaana toimi ystäväni Somejaakko. Hänellä on projekti, että aikoo kokeilla yhden uuden lajin per päivä tällä viikolla.

Tässä hieman somessa julkaistua tulosta:

 

Kiitos Fitnesspa:lle, että saatiin tämä mahdollistettua!

Onhan se aivan eri asia päästä kieppumaan tankosaliin missä on tilaa, eikä koirat pyöri jaloissa. Toivon todella, että löydän pian ajan mistä pääsisin takaisin tunneille.

Sillä välin Somejaakko lisäisi itselleen pehmusteita ehdin hieman roikkua..

 

Lähtiessäni salilta törmäsin vielä toiseen ihanaan opettajaani Satuun, olipa huippua nähdä edes pikaisesti – lisäkannustusta repiä se aika ja ajaa Helsingistä tunneille Keravalle – olen matkan kokenut pienimmäksi haasteeksi, enkä oikein edes haluaisi vaihtaa Helsingin saleille.

Kun synkkaa niin synkkaa, se että opettajani ja ilmapiiri motivoi minua kohti kovempia suorituksia on asia jota ei rahalla saa.

Jos koirat eivät olisi odotelleet kotona, olisin jäänyt upean Terhin tunneille. Noh, pian sitten.

 

/L

 

*Yhteistyössä Fintesspa – Naisten Liikuntaklubi

Fitnesspa on naisille suunnattu liikuntaklubi, joka tarjoaa monenlaisia palveluja naisille. Fitnesspasta löydät niin kuntosalin, jumpat, sisäpyöräilyn (spinning), tankotanssin/tankofitness, joogan, pilateksen, henkilökohtaisen valmennuksen, painon hallintaohjauksen, urheiluhieronnan, infrapunasaunan, suihkurusketuksen kuin vartalonhoidotkin.

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *