Treenaamattomuus syö mun aivot… ja lihakset. (sis. kuntokuvan)

Moikka.

Tässä on nyt mennyt muutamia viikkoja treenaamatta, kun sairastuin ennen lomaa angiinaan ja sen jälkeen iski päälle vielä kunnon yskä ja räkätauti.

Nyt tuntuisi, että alkaisi sen verran helpottaa, että uskalsin tänä aamuna aloittaa lihaskunnolla kotona. Josko huomenna pääsisi vaikka  salille asti. On olo, että voisin polkea crosstraineria loputtomiin 😀 .

Olen myös päättänyt, että alkuvuodesta 2016 aloitan aktiivisen tanko treenin FitnesSpa salilla keravalla, jossa olen aikoinaan treenannut. Myin tangon kotoani ja ennen, kuin olen uuden ostanut niin palaan opetukseen Fitnesspalle – onhan se muutenkin motivoivampaa ja haastavampaa, kun joku muu venyttää rajojasi, kuin sinä itse.

Huomaa miten “aivot pehmenee”, kun ei pääse liikkumaan, se tuo kuitenkin hyvää oloa kun saa haastaa itensä suorituksiin. Olen aina urheillut ja tottunut olemaan hyvässä fyysisessä kunnossa.

Näiden viime vuosien aikan onkin pitänyt totutella siihen, ettei ole pystynyt treenaamaan kun kroppa on niin piipussa. Onneksi koirat pitävät minut pienessä liikkeessä muutaman kerran päivässä niin ei pääse totaalisesti laiskistumaan.

Lenkille ja töihin

Jännä huomata miten liikkumattomuus myös aiheuttee esimerkiksi selän lihasten jumiutumista ja olenkin ollut sen verran kipeä, että toimistotyöt joudun tekemään seisten, onneksi työpaikkani huolehtii ergonomiasta ja työpöydät ovat sähkökäyttöisiä.

 

Tässä aamulla otettu kuntokuva:

IMG_1435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semmoista tiistai aamuun tänään!

/ L <3 😀

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *