Terveisiä I love me – messuilta & viikonlopun tekemisiä

Heippa.

Viime viikonloppu olikin ensimmäinen sitten muutamaan viikkoon, kun tuli tehtyä jotain.

Kävimme perjantaina miehen kanssa linnanmäen valokarnevaaleilla pyörähtämässä. En kovin kauaa jaksanut olla pystyssä, mutta kiva oli käydä tunnelmallisessa illassa. Etenkin, kun ensitreffimme on olleet nimenomaan kyseisessä tapahtumassa 🙂 .

Oli niin kaunista.
Oli niin kaunista.

Lauantaina nappasin ystävän mukaan ja kävimme I love me – messuilla. Oli kiva nähdä kaikkia tuttuja, yhteistyökumppaneita ja uusia tuttavuuksia. Parasta oli käydä moikkaamassa ihania naisia Biancaneveltä, yrittäjä Elina Loueranta on niin valoisa persoona, että on piristävää käydä höpöttelemässä 🙂 . Käy katsomassa Biancaneven upeat syysuutuudet täältä.

 

Toinen ihan mieletön osasto oli Puhdistamo, ei pelkästään kokonsa vuoksi vaan se fiilis, katso linkin takaa löytyvä video heidän facebook sivuiltaan. Puhdistamon Joni Inkinen  kertoili minulle hieman kovimmista uutuuksista ja pääpotin vei tällä kertaa Puhdistamon Ruuansulatus entsyymi. Entsyymit auttavat vatsan toiminnassa / ruoansulatuksessa ja imeyttvät ravintoa paremmin. Tuotteesta saat apua esimerkiksi vatsan turvotukseen, joka on suora viesti siitä, että entysyymitoiminnassa on jotain puutteita.

20161026_203452

 

Lisäksi kävimme sovittelemassa minulle tulevaa vihkisormusta ja ystäväiseni mietti pukuaan häihin.

Sunnuntaina minun ja mieheni vanhemmat näkivät toisensa kokonaisuudessaan ensimmäistä kertaa, isämme ovat tavanneet aikaisemmin, mutta nyt oli koko konkkaronkka paikalla. Iloa ja ihmetystä herätti myös suloinen, pian kaksi vuotias siskonpoika.

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *