Syömisen haastetta + urheilua, synttäreitä ja prokkiksia

Moikka.

Se olis sitten se surullisen kuuluisa synttäripäivä, eli tänään mittariin tulee 27 -vuotta, eihän siinä. 🙂

Mutta  viikonloppu oli taas kertakaikkisen ihana, etenkin kun tuli liikuttua paljon.

Mulla on ollut haasteita syödä oikein.. tai noh, ylipäätään syödä. Minun pitäisi syödä a. enemmän, b. säännöllisesti ja c. oikein. Tällä hetkellä periaatteessa mikään noista ei täyty. En syö mitään eineksiä tai pikaruokaa, mutta syön tuskin sitä yhtä lämmintä ateriaa päivässä.

Viime viikosta päätin alkaa parantamaan tässä, koska muuten treenit menee totaalisen hukkaan. Lisäksi treenaan liikaa eli sen 1-2 kertaa päivässä, eikä lepopäiviä juuri ole.
Huomasinkin viime perjantaina, kun menin salille, että ei meinaa kroppa jaksaa eli hiilarien + proteiinin vajaus tuntui.

Aamupala puuro mansikoiden ja mangon kanssa
Aamupala puuro mansikoiden ja mangon kanssa

Huomaan vaan, että en meinaa enää illalla jaksaa syödä päivän pääateriaa, koska olen niin kylläinen päivällä syödyistä jutuista vaikka ne eivät kovin energiapitoisia olekkaan.

Kävin tosiaan perjantaina salilla ja lauantaina olinkin pitkän tauon laskettelamassa poikaystäväni kanssa. Ajoimme lähellä sijaitsevalle Peuramaa Ski laskettelurinteille. Alkukankeuden jälkeen homma luistikin jo kivasti.

 

Hylkäsin sauvat laskun ajaksi, jotenkin nämä lyhyet mäet oli helpompia noin.
Matkalla Peuramaahan
Matkalla Peuramaahan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntaina oli hieno ilma ja kävimme kävelemässä kavereiden kanssa noin 6 kilometrin lenkin Espoon merenrantaan ja takaisin. Nautimme rannassa kahvit / kaakaot. Lisäksi eräät kävivät avannossa uimassa.. minua ei sinne kyllä saa vaikka kuinka hyvää tekisi. 🙂

 

Oli kyllä upea ilma!
<3
<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänään olenkin menossa juhlistamaan synttäreitäni kahden ihanaisen ystäväni kanssa syömällä jossain. Muuten en ole suunnitellut mitään, mutta viikon kruunaa minun ja <3 matka palmun alle, jossa olemme viikon.

 

Viime viikkoon kuului lisäksi kuvauksia tämän vuoden Kumipallo4000 -tapahtumaan liittyen ja kävin Ducati Finland:lla palaverissa tulevista MP 2016 -messuista. Lisäksi sain tiedon, että olen päässyt mukaan kisaamaan yhteen kisaan, josta kerron lisää, kunhan saan lisätietoja.

Makinf of kuvaa..
Making of kuvaa..

– Olen todella innoissani kaikesta tulevasta!!

/ L <3

 

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *