Shine bright like a diamond


Minun tieni, minun valintani, minun suuntani..

Olen aina ollut väliinputoaja, jolle on kerrottu mikä olen, mistä tule, mihin pystyn.
Olen vasta viime aikoina ymmärtänyt, että MINÄ ITSE teen omat valintani siitä kuka olen, mitä teen ja minne menen.

Suomalaisille en ole ollut suomalainen, lattareille en ole ollut latino, miehisessä maailmassa minua on tytötelty ja sanottu, etten pysty.

No mitä hittoa, minä pystyn, tein ja olin. Olen mikä olen, en ole vereltäni suomalainen, mutta puhun täydellistä suomea, olen 100% latino, mutta espanjani ontuu paikoin.. en ole mies, mutta olen saavuttanut paikkani miehisessä maailmassa.

Miksi kirjoitan tätä, no juurikin siksi! Tee ja ole se mitä haluat. Älä ole mitä muut haluaisivat sinun olevan, koska se ei ole sinun elämääsi, se on jonkun muun. Älä ota vastuuta jonkun toisen toiveista vaan omista unelmistasi!

Kuin kaadut niin nouse! etsi itsellesi syy mennä eteenpäin itse, yksin, koska silloin perustasi on vahva eikä kukaan voi sinua horjuttaa.

Ole oman elämäsi timantti ja tee omaa asiaasi. Itse olen tehnyt ja nähnyt paljon, ollut mukana vaikka ja missä.

Ota neuvoista parhaat ja kiitä myös epäilijöitäsi, sillä epäily on bensaa tekemisen liekkeihin. Opettele itsevarmuutta tai ainakin näyttämään itsevarmalta vaikka et niin tuntisi.

Tässä ajatuksia tähän harmaaseen keskiviikkoon. Kimallellaan kilpaa! ❤️

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *