Raskaus ja ongelma omassa peilikuvassa

Moi.

Kirjoitettu 17.1.2017

Olen muutamaan kertaan maininnutkin, että minulla on ollut taipumusta syömishäiriöön ja syömiseni kontrollointiin.

No mutta mitäs se tekee raskauden kanssa.. Voi että, alkuun oli todella vaikea ymmärtää mitä tämä nälkä on ja että pitää syödä.

Syöminen lähti yllättävän hyvin liikkeelle, mutta mistä tällainen urpo aloittaa, no kurkuista tietenkin! Nehän ei pidä nälkää saati ole minkäänlaista rakennusainetta!

 

Ruokailua kuntoon ja siitähän se ralli sitten alkaa. Neuvolassa sanottiin heti alkuun, että koska olen alipainoinen niin normaalien raskauskilojen lisäksi pitäisi saada muutakin massaa.. eli raskauskilot + muu niin 15 kiloa lisää olisi tervettä.

Apua! – se oli tietenkin ensimmäinen ajatukseni. Sitten alkoikin olemaan jo hetkiä, kun omat 25 -tuumakoon farkut eivät enää tunnu hyvältä, näität mielestäsi virtahevolta ja vatsa vielä edes tuskin oli näkyvissä.

Kun tämä on ollut lähtökohta...
Kun tämä on ollut lähtökohta…

Onneksi ajatukset ovat vain pääns isällä ja minulla hyvin kontrollissa. Tähän tietenkin auttaa myös puoliso, joka minulle kertoo kuinka kauniilta näytän ja muistuttaa minne olemme matkalla.

Onhan se kieltämättä tyydyttävää, kun voin vielä vetää ne 25″ – housut jalkaan vaikka ne eivät pienen raskauskummun takia menekään kiinni.

Kai se pää tottuu ja hormonit auttavat siinä? Tiedän, etten ole ainoa joka ei ole niin innoissaan tästä vartalon muuttumisesta tai pehmeydestä 😀 . Näillä kuitenkin mennään ja muistetaan mikä sen aiheuttaa.

Tsemiä siis kaikille jotka sen omakuvan kanssa siellä kamppailevat!

 

/L

Artikkeli kuva: Sebastian Furstenborg

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *