Maan alla – päällä, vedessä ja ilmassa

Hei!

Täällä on ollut todella hetkistä arkea.

Viime viikonloppuna mun ihanat kaasotukset yllättivät mut polttareilla. Oli kyllä niin mun näköistä toimintaa, että oksat pois.

Päivä alkoi sillä, kun mies lähti ajamaan minua, siskoaan ja yhtä ystävääni kohti tuntematonta. Paikka tuntematon paljastui myllypuron formula centeriksi, joka on minulle hyvinkin tuttu paikka. Kovan GP kisan jälkeen suuntasimme ruokailun kautta “Allas”- ulkoaltaalle kauppatorille.

Allas on kyllä upea paikka. Oli vielä valoisaa, kun saavuimme, mutta höyryävä vesi oli todella tunnelmallinen päivän hämärtyessä. Toinen kaasoistani uskaltautui myös +3 asteiseen kylmään altaaseen, itse tyydyin pääaltaaseen, joka oli +27 astetta.

Nyt olemme siis olleet maan alla, päällä ja vedessä. Seuraavaksi matka oli ilmaan, kun minut kävelytettiin Altaalta Helsinki sky wheel:n kyytiin.
Tuolta kävelimme Holiday:hin, joka sijaitsee Ravintola Sipulin rakennuksessa aivan uspenskin katedraalin alla

15322525_10154050367876288_1864550313_o

Holiday:ssa nautimme upeat drinkkimme ja aloitimme puheet. Jokaisen tuli pitää puhe 🙂 . Puheet olivat lyhyitä, pitkiä, improvisoituja ja täysin suunnittelemattomia.

Jatkoimme matkaa kävellen Shanghai Cowboyhin, jossa nautimme erittäin maistuvan menun ja jatkoimme puheita sekä nautimme illasta.

Oli kerrassaan loistava lauantai! Kiitos <3.

 

Kaunis Oslo
Kaunis Oslo

Tällä viikolla olen ollut kiireinen, kun tiistaina tuli melkein äkkilähtö Norjaan työpäiväksi, keskiviikko meni palautuessa ja torstai äitini luona ja ikeassa.

Jos tästä päivästä selviän niin edessä olisi loma ja matka palmujen alle!!

 

Lomallani seuraat minua parhaiten instagramista 🙂 .

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *