Luomisen tuska, vinkkejä?

Mulla on tarve luoda.. oikeastaan se tarve on ollut aina. Ennen olen ehkä saanut purettua mun luomisen paloa erilaisissa muoti ja tuotanto projekteissa, muurilla todellisen minän ja maailman välissä.

 

Minulla on kova kuori ulospäin. Olen määrätietoinen, kunnianhimoinen ja perfektionisti, jos jotain teen niin annan 110% itsestäni. Silti olen luova.. olen nuorena kirjoittanut, ollut kameran edessä ja pukenut asioita sanoiksi.

 

Tykkään pitää puheita ja puhua koskettavasti jopa salaperäisesti. Olen kuullut että voisin laulaa, mutta en kuulovamman vuoksi uskalla, muualla kuin autossa.

Aistin, tunnen ja näen… pitäisi ehkä maalata tai koittaa pukea niitä sanoiksi. Niitä hetkiä joista kirjoitin toissa kerralla.

Onko sinulla vinkkiä miten luoda? Miten sinä saat tuotua oman luomishimosi ulos päästäsi?

Eilen koin taas luomisen iloa, kun olin kuvaamassa Caius Andreas Bruun kanssa, kaikki tähdet oli kohdillaan ja tulos oli ihan mieletöntä.
Olin niin innoissani, että oli pakko soittaa puoliskolle, että apua kun oli mahtavaa.

Alla maistiainen ja lisää mun QLuisa facessa ja instassa.

Kuva: Caius Andreas Bruun. IG @caboart

Viikonloppuna on edessä Flow festarit, saatiin yhdeltä upeelta ihmiseltä liput sinne – kiitos sinä 😉 .

Sitten olisi rapujuhlaa, vaikka ja mitä. Ensi viikolla on se loma! Pääsee keskittymään itseensä, toiseen.. hyvään oloon ja ajan haltuun ottoon. Paras startti tulevaan syksyyn.

 

/L

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *