Lomafiiliksiä ja kuvia

Heippa.

Vähän lomamuisteloita ennen häähöpötyksiä.

Oltiin tosiaan toista kertaa niinkin eksoottisessa paikassa, kuin Gran Canaria ja Playa del Ingles.
Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka ovat aina karsastaneet kyseisiä saaria ja tainnut vannoakin, etten tuonne mene.

Noh, nyt olen oppinut, että se on oiva paikka lomailla jos haluaa pysyä suht lähellä, vaihtuvia maisemia, takuuhyvät ilmat ja suht edullista.

Meillä on tapana aina tarpoa upeille dyyneille asti ottamaan aurinkoa ja nauttimaan rannasta. Dyyneillä on oma rauha ja noh, eihän sitä oikein muualla pääse “aavikolle” meren rantaan ottamaan aurinkoa.

Tällä kertaa oli paremmat ilmat, kuin tammikuussa. Nyt oli kaikkina päivinä yhtä lukuunottamatta täysi aurinko ja lämpö lähelle 28 astetta.

Kuva tiivistää monta sanaa illan tunnelmasta.

Itse, kun olen luontofriikki niin tietysti tälläkin kertaa piti käydä bongailemassa taskurapuja ja liskoja. Löysinkin onnekseni pienen gekon jota kyykistelin portailla varmaan kymmenisen minuuttia.

 

Myös ruoka on ihanaa tuolla. Tuoreita merenantimia sekä todella hyviä lihoja. Pastaa ja pizzaa saa nirsommatkin. Itsellä on vakiruoka mitä tilaan aina täällä tai Barcelonassa, koska muualta sitä ei oikein saa tuoreena, nimittäin seepia tai kalmari. Nytkin taisin kahteen tai kolmeen otteeseen syödä kyseistä ruokaa, jonka tilaan aina naturellina ilman mitään leivityksiä.

Nälkähän tässä tulee.

Ajoimme yhtenä päivänä Las Palmasiin, jossa käyn aina moikkaamassa kaveriani sekä syömässä / hakemassa ruokaa kolumbialaisesta ravintolasta. Tälläkin kertaa mukaan tarttui kasa empanadoja sekä kana ja liha arepa, nälkä tosin oli niin kova, etten saanut otettua kuvaa ruuista ennen niiden häviämistä. 🙂

Samalla ajoreissulla pysähdyimme Cocodrilo parkkiin, jota voinkin suositella etenkin lapsi perheille. Eläinpuisto oli juuri sopivan kokoinen. Siellä oli mm aavikkokettu pariskunta sekä vapaita kanoja ja euroopan isoin krokotiili eli ihan laidasta laitaan jos jotain mönkijöitä.

 

 

 

 

Las Palmasin kaunis Canterasin ranta. Vesi oli todella kirkasta ja upean näköistä.

 

 

 

 

 

 

Oli tosiaan kaiken kaikkiaan onnistunut reissu vaikka esimerkiksi Puerto Ricossa ja Puerto de Mogan kylissä emme tällä kertaa ehtineet käydä. Voinkin suositella paikkaa mielelläni sekä antaa vinkkejä jos kysymyksiä tulee mieleen. Kohde sopii myös erinomaisesti lapsiperheille, nuoria unohtamatta.

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *