Lamborghinista hiivattiin.

Moikka.

Minun on jo tuossa jonkin aikaa pitänytkin kirjoitella tästä aiheesta.. eli autoista.
Autot ja auto urheilu on todella lähellä sydäntäni. Kuten lukijani ja seuraajat tietävät olen osallistunut tänä  ja viime kesänä Kumipallo4000 Roadtripille.

Minulla on ollut aika monta autoa elämäni aikana, joista ihan ensimmäinen oli vuoden 1989 Alfa Romeo 164 – ihan huikea urheilullinen auto. Nyt taitaa olla menossa kahdeksas auto.

Ehdottomia rakkauksia on kyllä ollut Hyundai coupé ja Crossfire, joka kanssani oli mukana Kumipallo4000 seikkailuissa.

Hyundai Coupé
Hyundai Coupé

 

Crossfire vuoden 2015 Kumipallo4000 teipeissä.

Nyt kuitenkin joudun sen kertomaan… olen vaihtanut autoa. Oli melkein sydäntä särkevää jättää rakas pikkuinen Kipinä autoliikkeen pihaan ja jatkaa matkaa Hiivatilla 🙂 . Hiivatti on siis Fiat. On siinä sentään 1,4 litrainen turbokone ja mahtavat 150 hepoa  eli ihan kivasti kauppakassiksi.

 

Olen omistamieni autojen lisäksi päässyt kuljettamaan varsinaisia upeuksia, kuten Hummer H2:ta, Lamborghini Gallardo SE:tä, Turbo Porschea, Mustang GT, Nissan 370Z sekä Camaro SS, Mersu SL600..

 

 

Lamborghini Gallardo SE
Samaisen Gallardon puikoissa
Samaisen Gallardon puikoissa

Se mikä näitä kaikkia upeuksia ja taviksia kuitenkin yhdistää on huolto ja ylläpito. Olen itse varsin laiska soittelemaan huoltoihin tai etsiskelemään sopivia renkaita.

 

 

 

 

 

 

 

Olenkin käyttänyt viimevuosia internetistä löytyviä rengasliikkeitä ja ostanut sekä renkaat, että asennuksen suoraan netistä. Esimerkiksi rengas-online.com on erittäin toimiva sivusto jossa myös vaihtoehtoja on paljon.

 

 

Mustang GT
370Z Nissan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minulla onkin edessä rengashankinta Hiivattiin ensi kesäksi. Crossfireen ostin kesärenkaat tällevuodelle. Vaikeaahan näissä mietinnöissä on se, että pitäisi päättää minkälaiset tossut sitä haluaisi. Nyt minulla on aika matalaprofiiliset ja näin ollen helposti urittavat renkaat, mutta sporttisuus on kyllä asia mistä haluaisin kiinni pitää.

 

 

Ai hitsi, en tiedä voiko monikaan mua ymmärtää, kun ihaillen katsoin Crossfiren leveitä renkaita sen kiiltävisä alumiinivanteissa… Hullu minä 😀 .

Olenkin käynyt tutkailemassa renkaita verkossa ja miettinyt mitkä olisivat hyvät tossut Hiivattiin.

Onko sinulla antaa vinkkejä tai mielipidettä renkaiden valinnasta? Renkaiden huollosta tai esimerkiksi vihjata hyvästä säilytyspaikasta?

/L

Yhdessä rengas-online.com kanssa.

Camaro SS
Camaro SS

 

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Lamborghinista hiivattiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *