Kameran edessä ja kipeä koiruus

Heips.
Toivottavasti sinulla on viikko mennyt hyvin, aurinkokin tuli takaisin!

Ihania syyspäiviä ja iltoja…

Maanantaina kävin isän luona syömässä siskoni tuli miehensä ja poikansa kanssa samaan aikaan, olin aika väsynyt ja vaisu, mutta pikkuinen kahdeksan kuukauden ikäinen siskonpoika sai minut tietysti hymyilemään.

Lopun illan lojuinkin sängyssä miettien. Olen jonkin aikaa ollut hieman vaisu, paljon ajatuksia. Onneksi se ei näy päällepäin paitsi läheisimmilleni.

Minulla tosiaan on kolme koiraa, vanhin niistä täyttää ensi kuussa 9-vuotta, seuraava helmikuussa ja kolman huhtikuussa. Kaksi ensimmäistä ovat rescuekoiria, toinen Eestistä ja toinen Venäjältä. Kolmas on tullut minulle rakkaalta joka menehtyi äkisti 2011.

Tyyppi, Zana ja Pessi – mun muruset

Tyypillä olikin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vatsa hieman sekaisin.. Sen olo huononi äkisti nyt tiistai-keskiviikon välisenä yönä. Tiistaina ehdinkin jo ihmetellä, kun mikään ei sille kelvannut.

Valvoin koko yön sen kanssa ja kerran jo soittelinkin Viikin yliopistollisen päivystykseen. Menimme sitten heti aamusta käymään eläintohtorilla. Onneksi pitäisi mennä ohi ja pieni onkin nyt paranemaan päin.

Koin kyllä taas sellasia riittämättömyyden tunteita yöllä, kun ei osaa toisen oloa helpottaa, tietää että työpäivä on painamassa päälle eikä sitä voi kotiin yksin jättää. Minulle on muutenkin kova paikka myöntää etten pärjää yksin, nyt oli tietenkin pakko, kun kyse ei ollut enää vain itsestä.

Onneksi on pelastavia enkeleitä, joka voi katsoa koiraasi päivän ajan ja raportoida sen jokaisesta liikkeestä neuroottiselle emännälle.

 

Jotta jotain kivaakin tässä viikossa niin kävin eilen tiistaina pitkästä aikaa kuvauksissa. Ensimmäistä kertaa kuvasin kyseisen kuvaajan kanssa ja johan oli helppoa. Hauska, kun palaset loksahtaa paikoilleen eikä sanoja oikein edes tarvita.
Olen lapsuudessa näytellyt paljon televisio sarjoissa, sekä 11-vuotiaana astunut muodin maailmaan. Kameran edessä oleminen onkin siis minulle tuttua ja nautin siitä. Huomenna olisikin palaveri koskien seuraavaa mahdollista proggista ja parin viikon kuluttua sovittu kuvausaika lempi valokuvaajani Tinttu Henttosen kanssa.

Tuloksia tiistain kuvauksista:

Kuvaaja: Michael Ekblom Photography
Kuvaaja: Michael Ekblom Photography
Kuvaaja: Michael Ekblom Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teen mallintyöt, musavideot, promokeikat yms edustukset toiminimelläni.
Lisää kuvia onkin nähtävissä esim facebookissa nimellä QLuisa. Sukunimeni tosiaan alkaa Q-kirjaimella, josta toiminimi muodostuu. Lisäksi olen aina jonkin mallitoimiston listoilla.

Olen ollut yrittäjänä enemmän ja vähemmän tässä vuosien saatossa. Tominimi on ollut minulla siitä alkaen, kun olen täyttänyt 18- vuotta.

 

Tähän iltaan tällaisia ajatuksia. Koira kainaloon ja nukkumaan. Ihanaa loppuviikkoa sinne!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *