Kaikki valmista..

Heipsun.

Nyt on vaikea viime viikko alta pois ja yksi koirista saateltu pilvien pois. Meni yllättävän helposti koko tilanne, kun oli hyvä lääkäri ja ex-mies jakamassa tunteet.

 

Iloisempiin aiheisiin:

Nyt taitaisi kaikki liikkuvat osaset olla valmiina häitä varten, vaikka aikaa on vielä. Askarteluja yms on tietenkin jäljellä, mutta ne ehtii sitten lähempänä.

Ainoa mikä isompi asia on vielä saapumatta on pukuni, sen piti tulla eilen ja lähettikin oli jo soitellut, mutta ei sitten saapunutkaan. Josko tänään? Sitä ei kyllä malta hirveästi enää odotella :).

 

Vihdoin on keuhkokuumeen yskäkin pois ja olenkin varovasti tehnyt kotona iltaisin pientä lihaskuntoa. Ruokailunkin koitan laittaa järjestykseen, kun on mennyt kaikki työpäivät ilman mitään lämmintä ruokaa.

 

Aamupala
Aamupala

Että jos vaikka lähtisi tästä tämä arki ja liikunta jälleen kerran rullaamaan.

Tuntuu, että on ollut todella hiljaista vaikka olen säätänyt ympäri ja ämpäri kaikenlaista, mutta ei ole mitään näkyvää tulosta tekemisistä. Tällä viikolla on tarkoitus laskea kymmeneen, rauhoittua ja rentoutua.

Tosin viikonloppuna on aika tulevaan muutokseen, joka tietenkin jännittää! Iiiiks!

Onneksi aika menee vauhdilla, koska enää kolme viikkoa ja olemme ystävien kanssa palmun alla lämpimässä! Tulee juuri hyvään väliin ennen loppuvuoden touhotusta ja uuden vuoden 2017 tuulia

 

Siinä pikaiset kuulumiset tällä kertaa ja kunhan saan puvun ja viikonloppuna muutoshommat alkavat niin whooop!

/L

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *