Johan oli viikko! Urheilua ja parasta seuraa <3 .

Moikka.

Olipas liikunnallinen viime viikko.

Ihana kokeilla uusia lajeja ja vanhoja lajeja aloittaa uudelleen.

Kävin kolmesti salillakin viime viikolla, ai että on se kivaa. Nyt teenkin kaikkeni pysyäkseni kunnossa, jotta ei tarvitsisi ottaa taukoa sporttailuun. Apuna minulla on muutama vitamiini ja tuoreita hedelmiä sekä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossa. Pyrin käyttämään myös valkosipulia ja tuoretta inkivääriä. Teeksi valikoin inkivääriä, echinaceaa, kanelia ja kardemummaa sisältäviä vaihtoehtoja.

Viikon viimeinen ja kolmas salitreeni

 

Uutena lajina kokeilin boulderointia. Poikaystäväni lähtikin mukaan ja oli hauskaa. Hän oli todella hyvä ja rohkeutta löytyi enemmän, kuin minulta. Uskaltauduin itse ensin kiipeämään vain muutamaan metriin, mutta luotto käsiin ja tuntumaan kasvoi ja lopulta kiipesinkin ylös asti.

Ihana ja vaihtoehtoinen helppo sisäliikunta, joka ei tarvitse hirveästi varusteita tai vaatteiden yms vaihtoa. On kyllä suosittelemisen arvoinen laji, yllätyimme todella positiivisesti.

 

Boulderointia

Vanhana lajina sai tuulta alleen luistelu. En ole luistellut mielestäni sitten yläasteen, lukiossa ehkä kerran? Eli ainakin 10-vuotta on mennyt koskematta luistimiin. Oli kyllä kivaa. On myös kiva harrastaa eri lajeja toisen ihmisen kanssa, olen sen verran unohtunut yksilösuorituksiin, että tekee minullekin hyvää!

Jotain olen selkeästi yrittämässä

Lisäksi kävimme porukalla keilaamassa. Ihana tehdä juttuja ihmisten kanssa. Talvella tulee niin helposti jäätyä kotiin sohvannurkkaan.

Vinkkejä otetaan vastaan kivoista ja helpoista lajeista, joita voi harrastaa yksin tai porukassa! 🙂

 

Olin järjestänyt lauantaille jo kolmannen naisten dinnerin. Olen kutsunut ystäviäni, jotka ovat upeita naisia ja eri elämänvaiheiltani. Joka kerta on mukan joku, joka ei ole tavannut muita aikaisemmin. Ihana nähdä kuinka ihmiset tutustuvat ja saavat uusia kontakteja, kavereita, ystäviä tai mitä ikinä!

Naiset <3

 

Ihanaa viikkoa.

/L

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *