Huikea vuosi 2016

Noniin, kohta se on ohi, nimittäin vuosi 2016.

Tämä vuosi on ollut rakentumisen, eheytymisen ja onnen kasvatuksen aikaa.

Minua seuraavat lukijat muistavat varmasti vuoden takaisen kirjoituksen: “Itkuja varten on ihmisen silmät…” Tuosta kirjoituksesta on vasta vuosi, mutta niin paljon on tapahtunut ja tuosta on tultu todella pitkälle

Vuosi on sisältänyt huikeita muutoksia ja kokemuksia. Olen kasvanut ihmisenä, olen vahvistunut jo muutenkin vahvoilta periaatteiltani, saanut uusia ihmisiä elämääni ja tietenkin jättänyt muutamia ihmisiä taakseni.
Olen kuitenkin juuri sitä mitä haluan, elämässäni on kaikki se mitä tarvitsen ja suunta on unelmieni mukainen.

Suurimpia kokemuksia vuodelta oli ensimmäiset ja ainoat kauneuskilpailut Miss MP 2016 – kilpailu, jossa sijoituin toiseksi perintöprinsessaksi. Olin kisan ainoa motoristi ja pidin sijoittumistani siltä kannalta merkittävänä.

Miss MP 2016 kolmikko. Ihanat Elina ja Henrika.
Miss MP 2016 kolmikko.
Ihanat Elina ja Henrika.

Muutin Espooseen sekä luovuin kahdesta karvakaverista uuden puolisoni allergian vuoksi. Se oli itselle rankkaa, mutta kaikki sujui hyvin. Valitettavasti toisen pienen elämä tuli marraskuussa päätökseen kunnioitettavassa 10 – vuoden iässä.

 

Kumipallo4000 – tapahtuma oli kohdallani erilainen, kuin vuosi sitten. Vastasin Kumipallo2016 Lady kisasta ja minulla olikin matkassa mukana kolme upeaa Ladya. Reissu kulki tänä vuonna euroopassa Saksasta – Italia – Slovenia – Liettua – Latvia – Eesti, oli huikea reissu ja rikoskumppanina rakkain Liina.

Olisikohan Italian ja Sveitsin välimaastossa.
Upea Neiti Kotipelto nappasi Kumipallo2016 Lady tittelin

Luovuin mun ihanasta pienestä sporttiautosta reissun jälkeen, joka oli tietysti näin moottorihulluna mulle vaikeaa, mutta oli tarpeen. Työmatka Espooseen muuton jälkeen on 100km päivässä, joten ei ollut kannattavaa kulkea sitä tuollaisella bensajuopolla.

Lomailin ensimmäistä kertaa ikinä kolme viikkoa putkeen kesälomalla rakkaan kanssa. Veneiltiin, käytiin festareilla, reissuissa ja mökillä.

Voi kesä <3
Flow 2016

Muita huippuhetkiä on pienen pöllön pelastus, kihlautuminen, upeat kuvat – ehkä upeimmat ikinä, yhteistyö eri ihmisten ja yritysten kanssa.

Tämä söpöläinen vei mun <3 mennessään

 

Tämä Caiuksen ottama kuva on vaan niin mieletön! Photo: Caius Andreas Bruun | Caboart

 

On siis ollut kaikenlaista, myös surua ja huolta, mutta päällimmäisenä on hyvä, lämmin ja varma olo.

Vuosi 2017 tulee olemaan jännittävämpi ja täysin erilainen. Vuosi melkein alkaa häillä ja sitten onkin katseessa MP17 – moottoripyörämessut.

Kiitos kaikille vuonna 2016 mukana kulkeneille.

Ihanaa uutta vuotta!
/L

Artikkeli kuva: Teemu Salmien

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Huikea vuosi 2016

    • Luisa Q
      11.1.2017 klo 06:39
      Kestolinkki

      Kiitos Henna! Samoin, ihanaa ja elämyksellistä vuotta 2017!

      Tosiaan häät tanssittiin viime lauantaina niin ei hitsi vie keretty tuonne messuille :).

      /L

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *