Häämokia, dilemmoja ja itsensä hemmottelua.

Hola!

Piti tänään mennä käymään Marsaana PR toimistolla, mutta enpäs sitten päässytkään. Piipahdin eilen lääkärissä, kun tiistaina oli todella huono ja kipeä olo, siis ihan fyysistä kipua rinnan alueella ja keuhkoputkessa. Kokein varmistuttiin siitä, että keuhkokuume ei ole uusiutunut, mutta sain vielä kiellon rasittaa itseäni tai nostaa sykettä ennen kolmatta keuhkokuvaa. Näin siis olen kiinni sohvassa jotta olo paranisi.

Päätin hemmotella itseäni kunnon pitkällä suihkulla sekä eilen tekemälläni sinappi-viski possulla ja paistinperunoilla. Kynttilät palamaan ja radio päälle. Myös karvakasa ottaa rennosti.

Tuntuu muuten nuo pienetkin pakkaset näin alkuun todella viileiltä, mutta ulkona on mielestäni niin kaunista ja tunnelmallista, kun on lunta.

14963516_10153979812306288_536153549_o

 

Onpas ollut jälleen viikko ja ensimmäinen moka hääjutuissakin tuli. Miksi kukaan ei huutanut hep, että kutsuja tarvitaan vain puolet kutsuttavien määrästä. Meikäläinen nyt sitten keksii kaikkea kivaa askartelemista noista ylimääräististä. En ymmärrä miksi ei missään vaiheessa välähtänyt!

 

Hauska puoli oli maistella kakkuja. Pakko kyllä kehua Kakku Gallerian palvelua, oli huippua!

14937059_10153979863231288_1724718138_n

 

Ja sitten on kasa dilemmoja.. Meillähän on ns. virkamieshäät, koska sulhanen kantaa työssään univormua. Tämä onkin tehnyt mielenkiintoisen keksiä oikea pukukoodi kutsuun. Että osaa olla mukamas yksinkertainen asia vaikea, kun jokainen googletettu tulos on hieman erimieltä asiasta.

Eli haasteita oli ja on:

  • Pukukoodi
  • Laitanko hunnun  vai olenko ilman, tämä on vaikea enkä ole perehtynyt esimerkiksi tapoihin tai etiketteihin vielä
  • Miten vieheen kanssa, kun sulhasella on univormu
  • Lahjatoive.. ikuinen juttu saako “rahaa toivoa”
  • Mitä unohtuu ja puuttuu?

Ja vaikka ja mitä muuta. Onneksi tärkeimmät ja isoimmat asiat on selvillä.

Tosin menin tilaamaan puvun itselleni jonkin tason huuhaa sivulta, saapi siis nähdä mitä sieltä tulee vai tuleeko mitään. hups.

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *